.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: объркана

объркана

здравейте на всички
    знам че това което ще споделя ще ви се стори банално но наистина ме е страх да не сгреша и затова реших да питам хора които не ме познават защо те не са пристрастни
    проблема ми е: има едно момче от другия клас което(нека да го наречем иван ) харесвам той също ме харесва и то от мн време...
    но преди няколко седмици (ще го нарека андрей) който миналата година ме беше унижил пред всички и най важното пред самата мен..беше ме наранил и държанието му към мен беше меко казано овратително(с андрей бяйме гаджета миналата година) та той ми поиска пълномощно от друг скайп (понеже аз го бях блокирала и не исках да чувам за него)и аз реших да му дам пълномощно зо до видя какво иска... и ми заяви че ме обича...както аз съм му слабост на него или поне така казва той ..и той ми е слабост имам предвид че мн пъти сме ходили и въпреки че той ме нарани така жестоко винаги съм имала някакви чувства към него..дори исках едва ли не да се накарам да го мразя ако ме разбирате.. и след тези негови думи аз много му се карах а той мълчеше и точно когато реших че трябва да му простя той ме заби със репликата: аз не ти се извинявам аз не се извинявам на никого ..тогава го блокирах.. но започвам да изпитвам все по силни чувства към него за което се мразя..
    та въпрсът ми е как да постъпя : да избера момчето с което знам че ще ми е мн добре въпреки че чувствата ми към него са почти нищожни вече ... или да избера момчето което винаги може да ме накара и да се засмея и да се ядосам страшно много но което винаги ще обичам... но има още един проблем едно момиче от моя клас е ходила със андрей и въпреки че казва че не го харесва мисля че ме лъже... а и се пак имам очи и виждам как го гледа ...но съм 100% сигурна че той не иска да има нищо общо с нея а аз не искам да я нараня
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен Аватара на mynichka
    наистина е доста объркващо
    но ...щом те е наранил този Андрей той ще продължава да го прави ..аз съм за Иван- защо не опиташ с него може да те направи щастлива
    Успех
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

до някъде си права но ако избера иван как ще ме направи щастлива ако не го обичам
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    до някъде си права но ако избера иван как ще ме направи щастлива ако не го обичам
    е то няма как като не си била с него да го обичаш само от здрасти , как си ..не става ти и Андрей в началото не си го обичала :P

ще помисля над това.. мн благодаря за отделеното време ;]

е няма проблем ..нали затова е саита за даване на съвети и за искане на съвети :P

Андрей е боклук, никакъв мъж не е
    дръж ванката

Според мен няма смисъл да продължаваш да се занимаваш с този "Андрей". Мисля, че думите ти, че винаги ще го обичаш, са пресилени... Ако искаш, може да опиташ с "Иван", но внимавай, за да не стане от играчка-плачка. По принцип не одобрявам това да започнеш връзка, скед като имаш чувства към друг човек... Бях в такова положение и вместо да забравя предишното момче, чувствата ми се засилиха... Не казвам, че и в твоя слчуай ще стане така, но имай едно на ум. Пък и гледай да не нараниш "Иван".
    Успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Аз съм за Иван.Чувствата ще дойдат с времето а и ще забравиш Андрей.Успех ти хелая

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си