.

Виж резултатите на анкетата: Можеш ли да скъсаш "подoбаващо"?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не,както и да го направиш ще нараниш човека до себе си!

27 50,94%
  • Да,все пак това е края и може поне да отдадеш заслуженото на този, с когото се деляли радости и тревоги дълго време...

26 49,06%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

подобаващо късане?

Провикирана от темата "късане по скайп" реших да ви попитам как би трябвало да завърши една дълга връзка,изпълнена с любов.И изобщо има ли такова животно,наречено подобаващо късане?

nqma vse ediniq 6tee naranen...osven ako i dvamata ne sa spreli da 4uvstvat drugiq tolkova blizuk

Град
    Враца
    Не знам за такова животно
    еlsy

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С откровен разговор на 4 очи, със споделяне на адекватни причини за раздялата, с ясната представа и за двамата, че това е краят!

Най - подобаващото е на 4 очи с излагане на всички причини, които водят до късане за да е ясно всичко и да няма неразбрали.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Не знам за такова животно
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

po dobre kaji - " pri4inata e v men ne v teb" i spored men nqma takova jivotno

Еее в анкетата моя отговор го нямаше..Аз мисля просто ей така единия да каже:Айде да скъсаме и другия да се съгласи..И да тръгнат в различни посоки..Най-ще е добре...Няма наранени...Май.

Възможно е, но рядко се случва.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Както и да го направиш,другия ще го заболи

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    vse ediniq 6te e naranen
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Според мен има, защото има съвсем различни начини да се скъса с човека до теб. Че има наранени ИМА и това не е само единия, а и двамата по един или друг начин са се привързали един към друг, а решението да скъсат го е взел човека който е осъзнал първи, че нещата не вървят. А сега по темата: Всеки от вас би се почувствал ОТВРАТИТЕЛНО, ако гаджето му го зареже по скайп. Затова подобаващото късане е когато гаджето ти те обича и събере смелост да дойде да ти каже в очите че това е краят и не защото не те обича достатъчно, а защото сте прекалено различни! Това е моето мнение, който не го мързи да чете му благодаря предварително!
    I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad

Според мен както и да скъсаш някой...пак си е гадно,пак се изпитва болка и страдание;]

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А ако някой скъса с друг, защото не го обича?

Голям фен Аватара на glamouros

Re: подобаващо късане?

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Провикирана от темата "късане по скайп" реших да ви попитам как би трябвало да завърши една дълга връзка,изпълнена с любов.И изобщо има ли такова животно,наречено подобаващо късане?
    Отиваш при момичето(момчето) казваш това което чувстваш, трябва да си възможно най-искрен! ОЧИ В ОЧИ! Ще нараниш човка срещу теб, няма начин, но все пак и ти и той(тя) ще знаете как стоят нещата. Не трябва да оставяш в неведение човека с който имаш връзка. Боли много когато някой просто си иде. Трябва да имаш честа да обясниш чувствата си, трябва да дадеш причина за това че си тръгваш.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Голям фен Аватара на glamouros
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А ако някой скъса с друг, защото не го обича?
    Това, че вече не обичаш някого не е извинение да се държиш невъзпитано. От малко уважение към човека ще бъдеш така добър да обясниш.
    Поне това е моето виждане.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Няма подобаващо, лесно и безболезнено 'късане'. Нормално е всичко да приключи в разговор очи в очи, а не по скайп, GSM и не знам какво още. (Както е 'модерно' да става в последно време.)

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Написано тук всичко изглежда лесно помосимо, но реалните неща седшт по друг начин. Винаги има наранен, който често остава да си носи въпроса ЗАЩО.

Град
    Plovdiv
    Винаги има наранен.Особенно ако за едниния връзката е била по-силна отколкото за другия.Късането винаги е тежко и обикновенно нараняват не думите,а тишината,която се възцаява по някое време.Все пак е добре да се изкажат реални причини(има друг/а,вече няма същите чувства,искам промяна....),а не да се говорят празни приказки и общи неща или пък да се говорят лъжи.уж за да не нараним(ти си перфектен,ти си по-добър/а,харесвам те много,но....).Мисля,че този момент е много тежък и зависи единствено от човека как ще го преживее/Но все пак е добре поне да се прояви уважение към другия!
    It is hard to be young!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Най - подобаващото е на 4 очи с излагане на всички причини, които водят до късане за да е ясно всичко и да няма неразбрали.
    + 1 Ама пак ще има наранени!
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

тая бозава работа да не ти се случи и на тебе
    <N>

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ами зависи от ситуацията,зависи от хората.Както почти всичко в този свят-относителна работа.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Да,все пак това е края и може поне да отдадеш заслуженото на този, с когото се деляли радости и тревоги дълго време...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Не.
    Винаги единият е наранен.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

според мен тези които късат с гаджето си по скайп или му пишат смс .. нямат смелостта да кажат на човека в очите че не искат да бъдат повече с него/нея ...аз съм една от тях
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си