- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подобаващо късане?
Провикирана от темата "късане по скайп" реших да ви попитам как би трябвало да завърши една дълга връзка,изпълнена с любов.И изобщо има ли такова животно,наречено подобаващо късане?![]()
nqma vse ediniq 6tee naranen...osven ako i dvamata ne sa spreli da 4uvstvat drugiq tolkova blizuk
Най - подобаващото е на 4 очи с излагане на всички причини, които водят до късане за да е ясно всичко и да няма неразбрали.
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
po dobre kaji - " pri4inata e v men ne v teb" i spored men nqma takova jivotno![]()
![]()
Еее в анкетата моя отговор го нямаше..Аз мисля просто ей така единия да каже:Айде да скъсаме и другия да се съгласи..И да тръгнат в различни посоки..Най-ще е добре...Няма наранени...Май.![]()
Възможно е, но рядко се случва.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Както и да го направиш,другия ще го заболи
vse ediniq 6te e naranen![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен има, защото има съвсем различни начини да се скъса с човека до теб. Че има наранени ИМА и това не е само единия, а и двамата по един или друг начин са се привързали един към друг, а решението да скъсат го е взел човека който е осъзнал първи, че нещата не вървят. А сега по темата: Всеки от вас би се почувствал ОТВРАТИТЕЛНО, ако гаджето му го зареже по скайп. Затова подобаващото късане е когато гаджето ти те обича и събере смелост да дойде да ти каже в очите че това е краят и не защото не те обича достатъчно, а защото сте прекалено различни! Това е моето мнение, който не го мързи да чете му благодаря предварително!
I never promised there'd be sunshine everyday. I'll give you everything i have- the good, the bad
Според мен както и да скъсаш някой...пак си е гадно,пак се изпитва болка и страдание;]
Отиваш при момичето(момчето) казваш това което чувстваш, трябва да си възможно най-искрен! ОЧИ В ОЧИ! Ще нараниш човка срещу теб, няма начин, но все пак и ти и той(тя) ще знаете как стоят нещата. Не трябва да оставяш в неведение човека с който имаш връзка. Боли много когато някой просто си иде. Трябва да имаш честа да обясниш чувствата си, трябва да дадеш причина за това че си тръгваш.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Това, че вече не обичаш някого не е извинение да се държиш невъзпитано. От малко уважение към човека ще бъдеш така добър да обясниш.Първоначално написано от krem4et0
![]()
Поне това е моето виждане.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Няма подобаващо, лесно и безболезнено 'късане'. Нормално е всичко да приключи в разговор очи в очи, а не по скайп, GSM и не знам какво още. (Както е 'модерно' да става в последно време.)
Написано тук всичко изглежда лесно помосимо, но реалните неща седшт по друг начин. Винаги има наранен, който често остава да си носи въпроса ЗАЩО.
Винаги има наранен.Особенно ако за едниния връзката е била по-силна отколкото за другия.Късането винаги е тежко и обикновенно нараняват не думите,а тишината,която се възцаява по някое време.Все пак е добре да се изкажат реални причини(има друг/а,вече няма същите чувства,искам промяна....),а не да се говорят празни приказки и общи неща или пък да се говорят лъжи.уж за да не нараним(ти си перфектен,ти си по-добър/а,харесвам те много,но....).Мисля,че този момент е много тежък и зависи единствено от човека как ще го преживее/Но все пак е добре поне да се прояви уважение към другия!
It is hard to be young!!!
тая бозава работа да не ти се случи и на тебеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
<N>
Ами зависи от ситуацията,зависи от хората.Както почти всичко в този свят-относителна работа.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Винаги единият е наранен.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
според мен тези които късат с гаджето си по скайп или му пишат смс .. нямат смелостта да кажат на човека в очите че не искат да бъдат повече с него/нея ...аз съм една от тях![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...