- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- nevada tan
kvo shte kaite
mn sa qki!!! mn sa mladi a imat stra6ni par4eta \/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
playin' basketball
Не съм ги слушала![]()
Не ми харесват и не ги слушам изобщо немският език ми е адски неблагозвучен за песни
Абе те са яки, ама това е 4-тата тема за тях. Просто феновете им са тъпи и не се сещат първо да потърсят преди да пишат.![]()
Първоначално написано от Kras4eto_lp
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Много ме кефят \/ Имат жестоки песни, а и са супер сладки момчетата
обожавам Jan - Dj-ят на групата
Голям сладур е
![]()
Rachel: Where you've been?
Brooke: Having sex.
Rachel: You are funny!!!
-----------------------------------
Брук - Мисля да спра с гаджетата за сега!!
Пейтън - Да бе Брук Дейвис сама!!!
phahahaha smeshni ste
SiLveTo0o ti vodish stadoto![]()
Aaааа,любимата ми групааа,много са якиии...Обожавам ги....Даже пусках тема за тях преди няколко седмици....Ако някой им се кефи като мен,да пише лично...![]()
^ Аз им се кефя, 'ма не мисля, че приятелите, било то и виртуални се избират според това дали слушаш някоя група.
Не че така си търся приятели,просто искам да обменя инфо и с някой друг,а не да си говоря сама за тях...А и никога не е лошо да има с кой да разговаряш за определени неща,все пак никой,който познавам лично не ги знае,самотно ми е...
![]()
Не познавам лично хора, които да са слушали поне една песен на едно около 70-80% от изпълнителите, които слушам.![]()
ааа тез много ми ги хвалиха...преди месец си изтеглих албума им и още не съм отворила папката да го чуя![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
attention whores
money machines
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
mnogo sa gotini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lovkam panik
На мен са ми смешни с тоя гангстер.Иначе някои песни биват. Отдавна не съм ги слушала.