.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    Улицата

Как да я обеда че аз съм човекът ?!?!?

Вече и аз има нужда от вашата помощ.Ми историята ми е такава с едно момиче се запознахме преди около 2 седмици и тя почна да излиза с нас и един ден играхме на шише и на подараци и винаги се падахме аз и тя и така почнахме да се виждаме вечер се натискахме и аз почнах много да си я харесвам и един ден я заговорих какво ще правим че аз искам сериозна вразка и т.н. тогава тя ми каза че иска да го даваме по полека защо била много нараняване и неискала да бада поредния които ще я нарана и до там и една вечер по скайпа пак се заговорихме и даже леко се поскарахме и та ми каза че даже зарязва сичко и неиска да се занимава повече с мене въпреки че искала това да продалжи и сме се разбрали да се видим довечера или утре да се разберем какво ще правим обаче аз незнам как да я обеда че няма да я нарана просто сам хлатнал до уши по нея и искам да сме заедно кажете как да я обеда какво да и кажа така че да се саберем помогете моля Ви
    извинете за правописни грешки
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на 8992
    направи и серенада ако учите в едно и също даскало ако не иди в нейното щуро е кат се замислим човек прави глупости от любов или се опитай да я навиеш да излезете и я заведи на някое романтично местенце където сте само двамата и е с хубава гледка например ама момчетата никак не сте изобретателни момичетата обичат романтичните неща обичат да им се обръща внимание ако мога да попитам само на колко години си така ще знаем какви съвети да ти даваме .....

Виж ако тя е решила повече да не се занимава с теб, така и ще стане, дай и време да осмисли нещатата и чувствата си към теб, от това което казваш разбирам, че доста си я притискал, а не трябва така Дай и време да помисли и да вземе решение дали иска или не иска да е с теб, а и любовта не се показва, се доказва, докажи и, че няма да я нараниш и че наистина имаш много силни чувства към нея, а не постоянно мн те харесвам, мн те харесвам, айде да ходим

Град
    Улицата
    ми на 16 сам след 2 месеца и половина права 17

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    Враца
    А я си представи, че ще си с нея седмица-две... месец... и после ще ти омръзне. Тогава какво правим?
    еlsy

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С търпение, постоянство и без да я притискаш!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    +954
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    А така,за къде си се разбързал?Няма да ти избяга момичето,по-вероятно е ти да я прогониш.

И пиши малко по-грамотно по дяволите.

На мен ми се струва че имате разлики в намеренията - което не е никак малка работа. На нея явно й е забавно да се натискате, мляскате, гушкате и не й се встъпва в нова връзка, особено ако преди е била наранявана. Ти пък искаш нещо сериозно. Еми тези различия по принцип могат да са голяма пречка. И правенето на компромис в името на другия не е печеливша стратегия (никога не се правят компромиси с желанията, особено в любовни случаи). Един вид - откъде накъде на нея, на която не й се иска сериозна връзка и иска малко забавление и неангажираност, за да ти угоди да се "отдаде" и да насили нещата? Колкото и да си приличате, да ви е хубаво заедно, ако вижданията ви за бъдещето ви се различават, то това определено ще е камък, който ще срине каруцата. Или другия вариант - откъде накъде трябва да се примиряваш с несериозните желания на някой друг, да се задоволяваш с по-малко и така й да не получиш това което искаш? А именно отдаденост, близост, сериозна връзка...

Ако искаш да опитате - не насилвай нещата... Не я притискай.
    Ако нещо ще се получи - ще се получи, ако не - не, въпреки че от описанието момичето ми се вижда малко лекомислена, а не толкова наранена и изстрадала.. Но пък кой знае? Само предполагам. Ти вероятно знаеш по-добре за миналото й /или някоя нейна приятелка.../

Aко наистина й е дошло до гуша да я нараняват я разбирам напълно и по-добре да не я закачаш, а да си доста по-предпазлив, да не се натягаш.. Защото може да се колебае дали пак да се отдаде или да си я кара изяестно време непукисткаката, целувчици, свалчици, шишенца ала бала, нали разбираш?
    Което както казах по-горе по принцип е проблем! Няма смисъл да правиш ти компромис със своите желания, намерения и принципи заради несериозните желания на друг. Сблъсъка на интереси е голямо нещо и колкото и да си приличате, ако нямате еднакви планове за връзката ви това си е проблем Все пак става дума за възприятия - ти искаш Ромео и Жулиета, тя Сексът и Градът... примерно говоря.

Или я чакай, като в никакъв случай не я притискаш, или я заебавай..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    dokaji i s deistviq,ne s prazni prikazki!

Град
    people`s wet dreams
    Малък приятелю , няма нищо по хубаво от това момиче да те харесва , да се натискате и да не ти е постоянно на главата... Радвай се и не се задълбочавай , това ще ти бъде пречка!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    И пиши малко по-грамотно по дяволите.

На мен ми се струва че имате разлики в намеренията - което не е никак малка работа. На нея явно й е забавно да се натискате, мляскате, гушкате и не й се встъпва в нова връзка, особено ако преди е била наранявана. Ти пък искаш нещо сериозно. Еми тези различия по принцип могат да са голяма пречка. И правенето на компромис в името на другия не е печеливша стратегия (никога не се правят компромиси с желанията, особено в любовни случаи). Един вид - откъде накъде на нея, на която не й се иска сериозна връзка и иска малко забавление и неангажираност, за да ти угоди да се "отдаде" и да насили нещата? Колкото и да си приличате, да ви е хубаво заедно, ако вижданията ви за бъдещето ви се различават, то това определено ще е камък, който ще срине каруцата. Или другия вариант - откъде накъде трябва да се примиряваш с несериозните желания на някой друг, да се задоволяваш с по-малко и така й да не получиш това което искаш? А именно отдаденост, близост, сериозна връзка...

Ако искаш да опитате - не насилвай нещата... Не я притискай.
    Ако нещо ще се получи - ще се получи, ако не - не, въпреки че от описанието момичето ми се вижда малко лекомислена, а не толкова наранена и изстрадала.. Но пък кой знае? Само предполагам. Ти вероятно знаеш по-добре за миналото й /или някоя нейна приятелка.../

Aко наистина й е дошло до гуша да я нараняват я разбирам напълно и по-добре да не я закачаш, а да си доста по-предпазлив, да не се натягаш.. Защото може да се колебае дали пак да се отдаде или да си я кара изяестно време непукисткаката, целувчици, свалчици, шишенца ала бала, нали разбираш?
    Което както казах по-горе по принцип е проблем! Няма смисъл да правиш ти компромис със своите желания, намерения и принципи заради несериозните желания на друг. Сблъсъка на интереси е голямо нещо и колкото и да си приличате, ако нямате еднакви планове за връзката ви това си е проблем Все пак става дума за възприятия - ти искаш Ромео и Жулиета, тя Сексът и Градът... примерно говоря.

Или я чакай, като в никакъв случай не я притискаш, или я заебавай..
    meris stra6no mnogo mi pomogna

Lancia Alfa Romeo Мотори

Еми тоя раздел ми е любим. За нищо.

А за грешките имах предвид "права" вместо "правя" и т.н., защото като чета и все едно някое циганче ми говори. Не че се заяждах, само исках да спомена. Пък и то в тоя форум най-често се поправяме ако някой сбърка.. както и да е, тва е друга тема.

Успехи.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Виж ако тя е решила повече да не се занимава с теб, така и ще стане, дай и време да осмисли нещатата и чувствата си към теб, от това което казваш разбирам, че доста си я притискал, а не трябва така Дай и време да помисли и да вземе решение дали иска или не иска да е с теб, а и любовта не се показва, се доказва, докажи и, че няма да я нараниш и че наистина имаш много силни чувства към нея, а не постоянно мн те харесвам, мн те харесвам, айде да ходим
    +1 напълно съм съгласна с това мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си