И пиши малко по-грамотно по дяволите.
На мен ми се струва че имате разлики в намеренията - което не е никак малка работа. На нея явно й е забавно да се натискате, мляскате, гушкате и не й се встъпва в нова връзка, особено ако преди е била наранявана. Ти пък искаш нещо сериозно. Еми тези различия по принцип могат да са голяма пречка. И правенето на компромис в името на другия не е печеливша стратегия (никога не се правят компромиси с желанията, особено в любовни случаи). Един вид - откъде накъде на нея, на която не й се иска сериозна връзка и иска малко забавление и неангажираност, за да ти угоди да се "отдаде" и да насили нещата? Колкото и да си приличате, да ви е хубаво заедно, ако вижданията ви за бъдещето ви се различават, то това определено ще е камък, който ще срине каруцата. Или другия вариант - откъде накъде трябва да се примиряваш с несериозните желания на някой друг, да се задоволяваш с по-малко и така й да не получиш това което искаш? А именно отдаденост, близост, сериозна връзка...
Ако искаш да опитате - не насилвай нещата... Не я притискай.
Ако нещо ще се получи - ще се получи, ако не - не, въпреки че от описанието момичето ми се вижда малко лекомислена, а не толкова наранена и изстрадала.. Но пък кой знае? Само предполагам. Ти вероятно знаеш по-добре за миналото й /или някоя нейна приятелка.../
Aко наистина й е дошло до гуша да я нараняват я разбирам напълно и по-добре да не я закачаш, а да си доста по-предпазлив, да не се натягаш.. Защото може да се колебае дали пак да се отдаде или да си я кара изяестно време непукисткаката, целувчици, свалчици, шишенца ала бала, нали разбираш?
Което както казах по-горе по принцип е проблем! Няма смисъл да правиш ти компромис със своите желания, намерения и принципи заради несериозните желания на друг. Сблъсъка на интереси е голямо нещо и колкото и да си приличате, ако нямате еднакви планове за връзката ви това си е проблем

Все пак става дума за възприятия - ти искаш Ромео и Жулиета, тя Сексът и Градът... примерно говоря.
Или я чакай, като в никакъв случай не я притискаш, или я заебавай..