- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Френска
Гълтам и след това продължавам известно време,защото тогава е най-чувствителен и доставя огромно удоволствие![]()
Много е тъпо да го пратиш в банята,то така се губи цялото удоволствие![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Точно така ..Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Гълтам естественои си играя с него след това известно време
Това за банята наистина е много просто
ако го пратя най-много да ми се изсмее и да помисли, че се ебавам
![]()
гълтам , но има случаи, в които той свършва върху мен
Гълтам, къде да го изплюя... един приятел разправяше, че негова бивша го е плюла на чаршафа![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
добро....Първоначално написано от Stefchyy
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Svyrshva v salfetka.
гълтайте гълтайте то полезнопосле както казва оная там смучете след тва то също полезно
![]()
![]()
V INTERES NA ISTINATA NIE PRAVIM DOSTA DALGO SEX I ORALNATA LUBOV E ZA ZAGRIAVKA OBIKNOVENNO SVARSHVA SLED AKTA VARHU KOREMCHETO MI ...INACHE AKO SVARSHIM S FRENSKA GALTAM DAM....
Ми по принцип приятеля ми не си падаше много по френската, в повечето случаи е свършвал някъде по мен![]()
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
Тцтцт всякакви хора има еи...
![]()
Внимавай да не седнеш на салфетка...Първоначално написано от MegabytE
![]()
Не го прекъсвам, смисъл според мен е гадно точно преди кулминацията да го карам да става, да отива другаде, да се довършва сам..
Ако ще свършва от свирка - гълтам, къде да ходя, а и по-добре така, отколкото да ме омаже
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
френската винаги е било за загрявка.В повечето случай или свършва в/у гърдите ми,коремчето,гръбчето или другъде.Ако някой път пойска естествено,че ще гълтам къде да ходяи след това евентуално ще си пойграя с него
само той ако пожелае
![]()
Ей мн оригинални мнения прочетох...как ще си правиш свирките си е твоя работа,но ако искаш да изпита максимално удоволствие,го остави да свърши в устата,преглътни и продължи по-бавно![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Mен пък последния път като ми правиха френска ме пратиха на тераса да свърша ,ама ме накараха да кажа първо на съседката от третия етаж дето тупаше килими да се прибере ,че да не я гелосам.
Play hard,go PRO!