- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За домашен любимец ;(
Еми значи то не е точно проблем,но е нещо като проблееем.И така,преди няколко години имах котка обаче вече я нямаИ сега искам коте но мама не ми дава и се ми се заяжда искаш ли котииии???Ама нямаааааааа
![]()
![]()
Как да я убеда да ми разреши да си имам коте,нищо друго не изкам.Постоянно и се моля винаги помагам в домакинството,нося хубави оценки,но все нищо.ТОЛКОВА МНОГО ЛИ ИСКАМ?!
P.S.
Честит първи сняг!!!![]()
Аз имам котарак на 4 годинки вече. Та ако искаш домашен любимец трябва и родителите ти да го искат.Няма друг начин. Можеш да ги поставиш пред свършен факт,но най-вероятно няма да има ефект... Моли ги много и може късметът ти да се усмихне
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Аз имам 2 морски свинчета..Първото ми умря и аз и сестра ми не искахме повече и мама също не искаше, защото бяхме много разстроение от смъртта му...Ама на именния ден на сестра ми гаджето и й подари 2-те морски свинчета и мама ги прие...Така че може да кажеш на някой да ти подари за някакъв повод иииии така
Успех
Можеш да покажеш на човек правилния път, но не можеш да го накараш да тръгне по него!!!
htpp://www.impulse.bg/user/LoNeLy_DeaTh_f
Ами дам и аз имам котенце..мъжко е де т.е. котарак имам го от както се роди,защото аз гледах майка му,която роди 3 котенца-него и още две женски,които бяха обикновени,а той е с дълъг косъм
мн си го обичкам
,но майка му за съжаление по4ина преди 2 години
![]()
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд..пАдАм стАвaм..жИвЕя в сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.. сЛадкA и рАзлИчнА..стрАннА и нЕ осОбенO рОмАнтИчнА..вИнАгИ сЪм сУпЕр нЕтИпИчнA..;]
Аз имаХ![]()
Попринцип от нашите роднини само аз и дядо ми обичаме животните. А аз като видя някое куче в приют да речем..ужас..просто не мога да гледам. За това съм взимала много кученца (най-вече) малки и съм ги гледала в нас по един/два месеца. След това ги карахме на селоТам понеже двора ни представлява поляна с няколко дървета и един/два храста, кученцата полудяват от тичане и игра
За сега на село имаме 5 кучета, които първо са минали през мен
![]()
П.П: Не ги оставям тук при мен в града, защото нямам толкова време да се грижа непрекъснато за животинче. Супер много обичам кучетата и съм сигурна, че цялото ми време ще прекарвам с него.
Пък и на село им е 300 пъти по-добре..от колкото тук затворени между 4 стени![]()
Аз имам котарак на 5 години от раждането му го гледаме, то е най-послушното адски кротко и ме преграща като легне на мен.
Казва се Ной , обаче ний му викаме Ночко или Нойчо или Лайнйчо (ако е направил беля) йьйьй хахахаха![]()
![]()
![]()
ще си го изям както ми е рижавичък
![]()
![]()
![]()
![]()
Koi e 6tastliv , realno li e, vyarno li e , laja ?
Докажи и,че си отговорна,може да се разчита на теб и ще я гледаш![]()
И аз страшно много искам домашен любимец, но майка ми не та не.![]()
Ами аз имам папагали мн. са диви![]()
По темата
Майка ти може да не иска защото и е мъчно ,че го няма ,поговори с нея защо не иска .Може за подейства =]
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
А защо майка ти не иска?Попитай я,говори с нея,може да се окаже,че наистина ще е по-добре ако не ти вземат коте.
охх аз иам едно дебело прасе наречено кучето дебел прасчо-Джина![]()
и 4 мишки ест,..тях ги домъкнех без да питам![]()
in defense of our dreams...
аз никога не съм била без домашен любимец, но и мама и така и бате и аз много обичаме животни...когато съм била на 1-2г сме имали хамстер, който някакси е бутнал капака на клетката и е офейкал на някъде, после имахме куче-коли, но не му беше много добре в апартамента и се наложи да го подарим на едни хора с къща, голям двор и много животни от типа на патици, кози и подобни и се надявам там да му е добре (ако е живо още)...две седмици след като бяхме дали кучето си взехме коте-персийче от тези пухкавите...женско е и много си го обичкам и вече е на 9 години, баба е
незнам какво бих правила без котето - то си ми е мнооого добро приятелче
![]()
по темата: обясни на майка ти защо толкова искаш коте, че ще се грижиш за него, потръшкай се малко, напомни и, че след един месец идва Коледа и так...успех![]()
При мен се получи това пред свършен факт.Първоначално написано от z1n4i7y
Ама не го препоръчвам.
![]()
Аз си имам тарантула!Да ви кажа мн е яко да гледате такова животинче , само че много бавно порастват и са малко страхливи в началото!
Имам си коте и куче. Котето е много добричко и адски много си го обичкам - на година и половина е. Кучето е пинчер и е малко злобничък ама е голям сладур. Абе не знам какво щях да правя без тях![]()
Аз имам куче от 4-5 години и котенце от няма и 1 годинка![]()
кучето баща ми го взе още като живях при него,и след тва майка ми иска не иска нямаше как да не го приемеа котето майка ми каза на шега че нейн колега подарявал и дали съм искала..и се запалих 2 седмици мрънках и го взехме
сега и тя мн го обича ;Д
по темата.. покажи им че си отговорна и достатъчно пораснала за такава отговорност,мрънкай повече,като те питат за подаръци,коледа,рожден ден и тн им го натяквай.. и така![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Котка и хамстер + всички от улицата (всичките са си мой)![]()
А сега кажи на майка си, че ти се грижиш за котето, тя няма да има никви грижи и че ше чистиш ТИ след него
![]()
![]()
![]()
+1 \Първоначално написано от Lysit0
/
Нов ник: Cassidy