.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Нямаше нищо...

Значи ситуацията е следната: срещаш човек , който наистина се доближава до теб.И двамата се влюбвате, държите един на друг и идва моментът, когато се пожелавате не само душевно, но и физически.Стигате до прекрасния момент, всичко и просто прекрасно и в този момент се оказва, че той \ там долу\ няма нищо ама наистина нищо.И се стряскате какво да направите, за да избегнете неудобната ситуация.Като човек не държа на тези неща , но проблемът наистина е сериозен.Моля без глупави и обидни постове!

5-6 см , съжелявам , че даже го казвам, не искам да обиждам въпросния човек, но беше така

Ама в ерекция ли?!?
    Аб...връска без качествен секс...не се задържа...
    и направихте ли го?Усети ли нещо?
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

какво да - направихте го?
    а усети ли удоволствие???
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

ами да и не усетих почти нищо

Град
    Ямбол
    И какво очакваш да те посъветваме ние?
    Аз немога да щракна с пръсти и да му порасне пишка...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Цитирай Първоначално написано от scoobydors

няма нужда да се държиш толкова грубо.Искам просто някъв съвет, къвто е да е.

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Според мен това може да ви изиграе много лоша шега. За една стабилна връзка секса трябва да е качествен.. Не можеш да промениш нещата. Замисли се дали да се задълбочаваш в една връзка без бъдеще...
    Sasho1988

Варна..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от DaniFilth
    http://practice.sexznanie.com/dp-position.html
    http://www.vratovrazka.bg/%D0%A1%D1%...%B5%D1%80.html
    http://www.paradizo-sex.com/malepage...in/page51.html
    http://forum.rozali.com/viewtopic.ph...870d14871ee0a1

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors

Извини ме, ако съм прозвучала грубо ... не е нарочно.

Иначе наистина не знам какво да те посъветвам. Ако за теб секса играе важна роля във връзката ви, то тогава няма смисъл да продължавате. Ако много го обичаш, би ли преглътнала проблема? Отговори си сама и ще разбереш какво да правиш.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

А в какви пози го правихте... следващия път пробвайте в кучешката и с краката ти на раменете му, тогава влиза целия ... поне нещо може и да усетиш...белким... обаче да, наистина връзка без секс или с кофти секс е обречена... на него може би ще му е ок... всщност да, ще му е добре, обаче на теб не! а ако почнеш да се насилваш заради него ... абе обречена е работата, незнам... съветвам те с позите.. ако ли не ... незнам, аз бих скъсала с него, честно

Благодаря ,момичета за разбирането.Знаете - всеки от нас може някой ден да изпадне в такава ситуация.

Или го скъсай преди да станат нещата още по надълбоко...или пък бъди с него но си хвани любовник....а с него секса ще ти е по задължение и от добро сърце...
    Връската ви е обречена...
    Ето за това е по добре първо да спиш с някой и ако си допаднете после да мислите за връска и любов....ето и заради това съм против това първо да се ожениш а после да правите секс с въпросния човек...я ако се окаже инвалид в леглото,без никакво въображение...без добър размер или пък егоист който просто иска да начеша своята пишка а за удоволствието на приятелката си / жена си не го е грижа...или пък не държи и свършваа бързо....Без качествен секс няма хубава връска

Благодаря ,момичета за разбирането.Знаете - всеки от нас може някой ден да изпадне в такава ситуация.

Аз съм момче и бих те посъветвал наистина да не задълбаваш нещата във връзката ви.За всеки влак си има пътници и явно това не е твоя.Наистина това момче ще има проблем.Хората 13 14 не ги задоволяват а 5 - 6 е направо трагично..

Супер фен Аватара на nymphadora
    Верекция да е само 6 см наистина гадно .Е,това показва,че размера НАИСТИНА има значение

Ясно..като молив с гумичка от канцеларските...Не знаеш дали се опитва да те изтрие, или да те задоволи...милата...

Град
    Hidden Village of Konoha
    всеки от нас може някой ден да изпадне в такава ситуация.
    Аз съм изпадала. Имах един със наистина много малък, и не стига, че беше толкова малък, ами и винаги спадаше. Просто ужас. Разбирам те напълно, за мене секса си беше мъчение. Честно да ти кажа, мога да ти дам само такъв съвет: останете си приятели. Връзка без секс (или поне без хубав секс) по-добре да се замести с приятелство. Платоническа любов може да има най-много до 16 годишна възраст, после човек има нужда от секс и нямаш нужда от гадже, което не може да ти предложи секс, а само приятелство.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си