- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Още ли...
Знам, че ще има хора които ще се подиграват на темата, но все пак е важно за мен да попитам.
Може ли девствено момиче да разкъса девствената си ципа, ако мастурбира с маркер дълъг 10,5 см (има се предвид, че е имало малко кръв).
Или не е напълно "отворена"?![]()
колкото и да си на зор,толкова ли не можа едно момче да намериш?!кой знае къде е бил тоя маркер преди тва,и инфекция може да си си навлякла!всеки луд с номера си...
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
МАРКЕР ?!Ти смяяятааааай
Всякви хора са го пипали това нещо .. ауу ужас ;X Свърши ли мъжкото вече...?!
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Ми тя девствената ципа не знам защо си мислите, 4е се намира някъде безкрайно навътре, а всъщност е едва на на няколко см. от входа на влагалището. Така 4е тоя 10-сантиметров маркер ти е бил първият, 4естито.
![]()
Робинята на Quench
Според мен си се отворила... Готино ли беше с маркера, та и аз да пробвам, че моите маркери са така по-дебелички, тъкмо...![]()
П.П Не се базикам-сериозно те питам:
Хубаво ли беше?
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Девствената ти ципа се разкъсва напълно едва след като родиш, мацо... Щом е имало кръв има някаква възможност да си я цепнала.. това не озна4ава 4е няма да те боли когато го направиш с мом4е... колкото до маркера - не е било най-разумната ти постъпка защото може да си докараш наистина инфекции, но все пак е минало свършено ( Не го прави отново .. с маркер! ) и м/у другото не е от такава важност колко е бил дълък маркера - по-важна е дебелината му ...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Първоначално написано от SINDEL
С кой го напрай за първи път?
-С маркера.....
баси![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А иначе девствена си докато не го направиш с момче.....въпреки,че е възможно да си си скъсала девствената ципа...
Шофирай разумно - стигни жив!
Еее, стига сте се подигравали на момичето.
Аз се отворих със свещ дълга 10-11 см. и дебела около 3 см.-болешее...![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Омфг... толкова ли няма мъже за вас бре?
Мом4етата навсякъде се оплакват, 4е с 300 зора си карат мацките да преспят с тях, а сега изведнъж всяка втора се е отваряла със свещи, маркери, плодове и зелен4уци....
![]()
![]()
Робинята на Quench
Дебелината беше само 2 см, ако товаизобщо ще помогне за преценка.
Мерси на тези, които не се подиграха, а отговориха като нормални хора на въпроса.
Това, 4е някои са се подиграли, не зна4и, 4е не са отговорили на въпроса.
![]()
Робинята на Quench
хаахаха с маркер елелелне намери ли нещо по-добро ;дд да беше пробвала с дезодорант
ще споделяш че твоят първи път беше с любимия ти .... МАРКЕР :X ;ddd
white sensation![]()
От к1де си сигурна, че е било кр1в ? Може да си се нарисувала с маркера ?
Пф.. на къде отива света.. !!!??!?!?!?!?ти си рядко тъпа да се отвориш с маркер... сеедно няма момчета.. заеби . !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
не се шегувай с момичето.. виж какъв хубав първи път е имала -h-
де и моя да беше такъв :S
white sensation![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Скъсан е хименът.
ммм по добре с маркер,щот наскоро четох за една 13 годишна пикла,дет била на лагер и го напраила с непознат.Бил я "привлякъл"![]()
И след 10 години ще говориш на дъщеря си: А, първият ми се казваше Маркер!![]()
Доста глупава постъпка от твоя страна,и да разкъсала си химена,но все още си девствена!
Е аз знам и за такава дето решила да се отвори с шише, но нали като се пъхне и се създава вакуум и си изкарала яйчниците така че...Първоначално написано от nymphadora
ха 1път да съм съгласен с тебе +1 ЧЕСТИТО обичате ли се ?Първоначално написано от SINDEL
![]()