.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Според мен е по-добре да си купиш минерална пудра Не запушва порите,издържа във вода около 90 минути без да се отмие,предотвратяват потенето на лицето през лятото ето някои примери за такива пудри Borghese-Hydro Mineral Dual Effetto Powder Makeup и е на цена $25. http://us.strawberrynet.com/productD...52043&goChar=B това е другото ми предпожение(може да се използва като пудра за лице(тяло) сенки и руж стига цвета да пасне ) тази е на цена $19.Има и една друга но тя е на цена от $41 а и със доставката ще излезе още повече.Доколкото разбрах има и минерална пудра на Л'Ореал,но незнам точното име...Ако все пак мислиш,че може да не си купиш ФДТ а тази пудра няма да сбъркаш.
    Loreal True Match Minerals,което е фон дьо тен на прах,не пудра.

За мене най-хубавия фдт който съм ползвала е на Max Factor- Miracle Touch .. От него не ми се появяват пъпки , а кожата ми е чуствителна по пр и от др пак скъпи са ми се появявали..
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Може да си купиш оцветен крем,по полезно е за кожата и прикрива добре недостатъците.Все едно си с фон-дьо тен.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от Shushu11
    Може да си купиш оцветен крем,по полезно е за кожата и прикрива добре недостатъците.Все едно си с фон-дьо тен.
    Какъв например ? Стана ми интересно ..
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    И на мен

И на мен
    крем+фдт=лека(понякога много малка)покривност.Общо взето за изравняване на тена.Марки-лед,биодерма и др.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    bibi90, и да имам заплата от 1000 лв, пак няма да дам 30 лв за фон дьо тен. Това са безбожно много пари. За 30 лв ще си взема сенки, спирала, червило, козметика за коса, маска за лице, молив за очи и фон дьо тен сигурно......То вие си решавате как да си харчите парите и като можете да си позволите за козметика месечно да ви отиват по 150-200 лв, аз и нормалните хора не можем. Ценете парите повече, де!
    Аз като представител на нормалните хора да се изкажа по-въпроса за скъпата козметика.Който може да си я позволи да си я ползва "със здраве".Аз не мога да си позволя скъпа козметика и ползвам фон дьо тен на Орифлейм(пак ми се вижда скъп).Не е иделно покривен ,ама върши някаква работа ...
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от masal
    И на мен
    крем+фдт=лека(понякога много малка)покривност.Общо взето за изравняване на тена.Марки-лед,биодерма и др.
    мда, тези са хубави, но определено не покриват добре. Cover Girl имат голям избор от най-различни tinted moisturizers, а и не се скъпи. И имат добре качество.

Цитирай Първоначално написано от bettersweet
    Сега ползвам MAYBELLINE Affinitone http://www.nlcafe.hu/data/cikk/7/65511/5.jpg взех го за 13лв.Доволна съм!Мога да ти препоръчам на Sisley но е доста над 30лв.
    Този наистина е готин. Една моя приятелка го ползва. Аз лично спрях да ползвам такива неща и я карам само на спирала и от време на време на червило.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Аз ползвах на Ейвън един много странно се нанасяше,беше около 20лв.Сега си поръчах един на Estee Lauder от нета и чакам да пристигне и се надявам да е хубав.Обаче е около 40лв.Иначе ти препоръчвам на Мейбълин или на Ейвън.Зависи от типа ти кожа!
    МаЛкЪъ СлАдКъЪ и ЧуДеСнЪъ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си