- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дъо тен... до 30 лв и добре покривен... помощ!
Loreal True Match Minerals,което е фон дьо тен на прах,не пудра.Първоначално написано от sweetsunshine
За мене най-хубавия фдт който съм ползвала е на Max Factor- Miracle Touch .. От него не ми се появяват пъпки , а кожата ми е чуствителна по пр и от др пак скъпи са ми се появявали..![]()
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Може да си купиш оцветен крем,по полезно е за кожата и прикрива добре недостатъците.Все едно си с фон-дьо тен.
Какъв например ? Стана ми интересно ..Първоначално написано от Shushu11
![]()
Суетата.Моят любим грях.
И на менПървоначално написано от Sensuality
![]()
крем+фдт=лека(понякога много малка)покривност.Общо взето за изравняване на тена.Марки-лед,биодерма и др.Първоначално написано от sweetsunshine
Аз като представител на нормалните хора да се изкажа по-въпроса за скъпата козметика.Който може да си я позволи да си я ползва "със здраве".Аз не мога да си позволя скъпа козметика и ползвам фон дьо тен на Орифлейм(пак ми се вижда скъп).Не е иделно покривен ,ама върши някаква работа ...Първоначално написано от krem4et0
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
мда, тези са хубави, но определено не покриват добре. Cover Girl имат голям избор от най-различни tinted moisturizers, а и не се скъпи. И имат добре качество.Първоначално написано от masal
Аз ползвах на Ейвън един много странно се нанасяше,беше около 20лв.Сега си поръчах един на Estee Lauder от нета и чакам да пристигне и се надявам да е хубав.Обаче е около 40лв.Иначе ти препоръчвам на Мейбълин или на Ейвън.Зависи от типа ти кожа!![]()
МаЛкЪъ СлАдКъЪ и ЧуДеСнЪъ