- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязах гаджето по skype
ssss
Ти си тъпанарка!
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
възможно най-тъпия начин да зарежеш някой...без значение кфо е направил...отиваш казваш му: "майната ти" и тва е....
пак е по добре от колкото по скайп...
не е лошо,обаче е АДСКИ ТЪПО![]()
не те ли е срам,щеше ли да ти е добре ако той те беше зарязал като някъв боклук по скайпа![]()
Ami zavisi ot kolko vreme ste hodili i za6to go pravish.Ako toi te e naranil mnogo ,da tova e edin nachin da mu go v1rne6 i ne e 4ak tolkova lo6o
Is everybody going crazy?!?
мен бившето ми гадже ми каза по скайп че не си допадаме по характери, аз си направих извод че тои е страхливец и не може да ми го каже в очите, а когато го попитах защо ми го е казал по скайп той ми каза че не можел да ми каже такова нещо в очите, и тогава тотално ми падна в очите иии скъсах с него
прави си изводите![]()
![]()
Тази вечер се продаваш, но няма да те купя ..
мен бившето ми гадже ми каза по скайп че не си допадаме по характери, аз си направих извод че тои е страхливец и не може да ми го каже в очите, а когато го попитах защо ми го е казал по скайп той ми каза че не можел да ми каже такова нещо в очите, и тогава тотално ми падна в очите иии скъсах с него
прави си изводите![]()
![]()
Тази вечер се продаваш, но няма да те купя ..
Доста тъпа постъпка. Показал/а си слабост и страхливост. Ти прецени дали е лошо или не?! Защото се отнася до теб, а не до зарязания!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
xpici хубав подпис :P![]()
Щом си го зарязала, заради някаква гадна постъпка, донякъде това те оправдава, но все пак Скайп е тъп начин да приключиш отношенията си с някого![]()
по принцип е кофти поради мн причини ама ако си го е заслужил/а защо не?!![]()
ami za men tva e detska rabota .. az sa6to sam go praila 4rez sms ili skype no predi 2-3 god nqkade i na vs koito kazah mi kazaha 4e e mn tapo .. naistina postavi se na mqstoto na dr .. kolko e gadno .. to ne 4e v liceto ako go kaje6 nqma da e gadno no vse pak izrazqva6 nqkakvo yvajenie vse pak si bil s toq 4ovek .. nzm az taka mislq ..
Вече си го направила,нашето мнение ще промени ли нещо?
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
мале..не гледате ли малко и себе си...сигурно нямате и 15 ...като приживеете такава връзка тогава говоретеиначе всички много възмутени. Хайде бе...на мен ако си имам приятелка и ми стане антипатична..хич няма да й търся одобрението. Дори и по скайп айсикюта месинджъри и т.н. Ако човека и направил нещо гадно..тя не иска да го гледа..кво влиза в скайп..ония и пише и тя отреагирва като казва ,че няма смисъл и късат..тва е положението. Или ако искате да се държи добре с него "миличко" , "сладичко" и т.н. и му каже хайде да се видим да поговорим..виждат се и късат..ОЩЕ ПО ТЪПО..какво да губи времето на момчето
теглила му е една майна и тва е
. Аман от толкова възмутени мутрички тука . И такива глупости от рода " НИКОГА НЕ МИ БИХ ГО НАПРАВИЛТАКА ПО СКАЙП " хич да не ги чувам..много сте ми ясни и вие кви лекета сте
Ай със здраве!
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
поне смс да му беше написала![]()
![]()
![]()
Долна постъпка е,не ми се иска с мен да постъпят така.Направи си сама изводите![]()
Така еПървоначално написано от babytuy
kolkoto i gadno i dolno da e postupil,zaslujava da mu go kaje6 v o4ite...makar,4e do kolkoto poznavam teen-ovete obi4ate vsi4ko da stava in-direktno i na nego su6to taka mu e bilo po-lesno...kolko glupavo?!Първоначално написано от anie
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Лошо е. Това и аз съм го правила - постъпих като 100%-това страхливка. Това е един от най-малоумните начини да зарежеш някого, особено ако сте били заедно повече време.
Първоначално написано от Thuglife
\/
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *