- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязах гаджето по skype
Първоначално написано от CinDeReLLa_
Така си е, но сега е на 16-17 години ...
като станеш на 22 тогава вече е кофти . А аз ги зарязвам и хич не ми пука...човек тря търси щастието
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Така си предценила така си направила - на дали очакваш да ти кажеме браво. Незнам колко време сте ходили, но станалото, станало.
![]()
Преди години , когато скайп не беше 'модерен' зарязох едно гадже по Irc... Не знам какви чувства си влагала в това твое гадже , за да го 'зарежеш' по Skype и да питаш дали това е лошо в интернет форум , но със сигурност трябва да промениш нещо във връзките си и да намалиш влиянието на Скайп в тях ... дано ме разбереш
.
Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
![]()
+954
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Mnogo razbirate vie...Da,naistina i az ne sym pravil ne6to podobno,no na men sa mi go pravili...Ponqkoga prosto e po-dobre dvete "lica" da ne se vijdat.Kajete mi smisala ot tova da vidi6 nqkoi i da mu kaje6 "mainata ti" i da si trygne6.Izliza6no gubene na vreme.Pyk i naistina ako 4oveka e super naranen e po-dobre da ne vijda tozi "oligofren/shmatka" koito/koqto go e naranil/naranila prekaleno...Pyk i vsi4ki hora sa razli4ni i mogat da si pravqt kakvoto si poiskat!Ne moje da sydim taka horata,zaradi ne6to koeto daje ne moje da se opredeli kato dobro ili lo6o (dobro za edni,lo6o za drugi) !Moq deviz "Don`t Worry,Be Happy"- (kolkoto i da e trudno v dne6no vreme) ;]
P.S. Bygqsa mi se kompa i ezika ne moje da se promeni...Trqbva da go preinstalna , zatova se izvinqvam ! ;]
охо много е гадно да те зарежат по този начин повярвай ми и на мен ..от личен опит го знам ...особено ако сте ходили по дулго време..![]()
Първоначално написано от ioana93
Ako bqhte se vidqli i ti be6e kazal "mainata ti" vednaga i be6e si trygnal...Po-dobre li 6te6e da ti stane ??? :X Ne mislq...Edinstveno sym siguren 4e 6te6e da se opitva6 da mu se jalva6 tam ne6to , ako moje da se opravite...ako vryzkata naistina e dylga i ti go obi4a6...razbira se!
гадно е![]()
не че на живо ще се кефи че го зарязваш
![]()
ама пак
![]()
![]()
Ми аз немисля че е направила кой знае колко лошо щото ако е на живо после ще стане мнго скунфузна ситуация и никой няма да знае какво да каже![]()
![]()
.Ще се гледат безмълвно докато някой от тях ще каже нещо глупаво
Нямаше смелост да му го кажеш ли??Пф..продължавайте да късате по скайп и с sms-и тц тц ..
Stay up all night with the stars *
Гадно е да скъсаш с някой по скайп или по телефона..
ем..гадну е колкото ии да не си желала да го гледаш по skype...детинско по скоро
Ne me interesywa kakwa sum w o4ite na horata ;]
Стига дее .. По скайпа![]()
![]()
нямащ ли му поне едното уважение да му го кажеш в лицето ?
![]()
![]()
![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Преядох. Това лошо ли е?![]()
Що питаш? Да не те гризе съвестта сега? Или темата е, за да се похвалиш?
По мое мнение да скъсаш по skype не е най-добрата постъпка на света, но пък всеки на тоя свят прави гадни работи-кога от чиста злобичка, кога за отмъщение. Какво като си го направила? Който е безгрешен, той да те съди.
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
една от най - тъпите постъпки ... имате ли акъл бе.. толкоз ли не можете да му го кажете в очите намомчето.. ама в скайпа сме много силни нали ...
Smile... Tomorrow will be worse...
Тъпо е,и мен така ме зарязаха веднъж.То това не е и зарязване като хората...дори не знаеш каква му е истинската реакция на човека отсреща...много е глупаво,но пък е и разбираемо ако те е било страх,срам или просто не ти се е искало да гледаш сълзливи реакции...Станалото станало,няма как да го поправиш.![]()
най-добрата ми фр.. осем пъти са късали и всичките по скайп .. говорят за проблемите си по скайп .. карат се по скайп .. не ги разбирам ... аз лично бих го направила само ако не мога да го трая до толкова много че да не искам да го виждам .. това все още не се е случвало ..а и съм привърженик на контакта очи в очи .. относно постъпката ти .. мисля че е било е по-добре на лайв .. но поне си избягнала неловкото положение и мълчанието веднага след тва .. мисли положителноно по принцип трее си зле за да го напраиш така
![]()
woshata
Massive: spam, обиди, оффтопик, флууд.
4 изтирти акаунта за 1 час rofl
От това по гадно на дали има !!!!!!!Първоначално написано от anie
Я си представи, че той те зарязва по този начин ? Дали ще ти бъде много приятно ? ... толкова ли нямаш смелост да му го кажеш в очите ?![]()
Според мен е лошо... ама много лошо!![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
тва е един от най-гадните и долнопробни начини някой да те зареже,казвам го защото ми се е случвало,кофти е.![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ми, умна си.![]()
П.П.: Сенсу..бла-бла: долен начин, а не долнопробен.
и според мене е гадноами ако тебе решат да те зарежат така абе всеги го възприема по някъф начин
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Тва е най-тъпия начин да зарежеш някой.Минало свършено,ама за в бъдеще да знаеш![]()