- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязах гаджето по skype
Първоначално написано от anie
Напротив,много е хубаво.
.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
тъпа си! как ще го зарежеш по skype?!?!![]()
Гадно..много гадно от твоя страна...и глупаво. Да ти кажа, трябва да си доста незряла и неосъзната, за да постъпиш така. Каквото и да има, трябва да имаш смелостта да кажеш нещата на човека очи в очи...какви са тия скайпове...там можеш да кажеш всичко...ами недей постъпва повече така,защото така излагаш и себе си...и нараняваш много повече човека насреща си...ако това ти е целта честито...успяла си. На мен лично не ми се е случвало и се надявам да не ми се случва,но е повече от недопустимо според мен..
Стара тема
nicolepcd
даПървоначално написано от anie
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Мисля че е адски тъпо да зарежеш гадже по скайп телефон или смс.. възможно най тъпата постъпка на човек!И щом си била с този човек е трябвало на края да има едно уважение..и да му го кажеш в очите без заобилалки..и да му обясниш защо го оставяш!Но ти си знаеш най добре!
П.С. По добре повече не го прави?!
П.С. На колко си и колко време сте били заедно?
Толкова ли си тъпа,че не можеш да му го кажеш в очите.Ебаси не можете ли поне понякога да мислите правилно .. вие 13,14 годишнитее...еее мама му стараа.Не си постъпила хубаво според мен!![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Кой вдига толкова стари теми ве ?! Мамицата му !![]()
![]()
Ъъъ... не се опитвай , не беше ти ! Всичко виждам аз !Първоначално написано от Joro123
![]()
Еми не съм беПървоначално написано от Joro123
Че аз почти не те познавам
Само знам , че слушаш Killswitch engage , което до голяма степен е едно доста положително качество
Да го е*а, колко културно се изразих ..
![]()
Еми като неможеш да му го кажеш face2face. Тъпа, долна, безсрамна К?рва![]()
Еми ... добреЛили, приятно ми е !
![]()
![]()
Еми не знам,не си постъпила добре..дори постъпката му да не е хубава,по-добре да му го кажеш в лицето,отколкото по разни чатове.![]()
Няма значение колко време сте ходили пак е ДОЛНА постъпка от твоя страна![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Каквото и да си говорим- постъпка на страхливец, по скайп или със смс все тая, тъпо е и няма оправдание!
ммм...да..тъпо е според мен...ама и аз го направих на скоро...просто нямах смелост да му го кажа в лицето,защото момчето е много добро..мислих една седмица какво да направя,защото той разбра,че ми има нищо
често ми повтаряше въпроса:"Искаш ли да ми кажеш нещо?" и аз"не"....като буца беше ми заседнало нещо...бих го зарязала в очите...ако разбера,че ми върти 2-ни игрички...тогава така хубаво бях му го казала,че
...
naistina e adski t1po....![]()
Ти пак като си му казала изобщо..
Иначе не е приятно.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Тъпо!!Даже смешно!!Абе направо жалко!!![]()
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Em predstavqsh li si da ne mu beshe kazala.... xaxaПървоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Представям си, да... имах една приятелка, която когато реши, че не си иска гаджето, просто спря да му вдига телефона и само го избягваше. И той човека разбра в последствие.Първоначално написано от Adwokat
![]()
Тъпо...
Life's too short.. too short to live it as a bad person!