- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязах гаджето по skype
коз пуша от 6ти клас красавиценещо намерисвам злоба в коментара ти
BULGARIAN ---- ANIMALS
Браво на тебе...пораснал си от малък...значиПървоначално написано от bubblegum9210
![]()
правилно си разбрала , поздравления "како"
BULGARIAN ---- ANIMALS
тва за мен е супер жалко...отврат...показваш,че не уважаваш човека...
Баси колко си долна и проста! Толкова ли нямаше малко достойнство да му го кажеш в очите?!Първоначално написано от anie
Само на бройкаджии да попадаш дано.
DA, lo6o e!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Да си призная и аз съм го правила тоя номер ,ама много отдавна и сега като се сетя ми става жал...ей много просто лапе съм била...ами кофти е...![]()
Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I'm scared of you
But all I really want is to hold you tight (music)
Дано бившия ти не те види...![]()
иии да лошо е...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е нали скаип е да се разговаря по-него... Поне по телефона да беше му го казала .. само така ..
Еми не е лошо , просто е малко тъпо , ама ако бил някой ревливко да ти реве 2 часа "не искам да се разделяме" е по-добре , че си му казала по скайп ..![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
много "яко" си направила...Първоначално написано от anie
кви сте такива бе..баси народа..спрете се с тоя тъп скайп..
За мен тва е тъпо.Защо хората не се разделят и както са си прекарвали връзката очи в очи.А не с тоа тъп скайп.
Ако сте ходили една седмица не е лошо.Ако имате история - лошо е.![]()
Еми поредната малка душица. Не се чуди защо ще те зарязват после.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чесно казано за мене тва е най-тъпия начин да зарежеш някого!!! Без да се убиждаш...
Най-добре да му кажеш всичко право в лицето ами не по Скайп![]()
tAke a dIrty pIcture![]()