- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как смятате да празнувате Нова година
Е с приятели, ама още не знам с КОИ и КЪДЕ.
Азе не пием :Д в града нейде сигурно![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Единственият ми по-далечен и организиран план е 8.12. За Нова година нямам никаква идея нито къде, нито с кого, нито как. Женските компаниии и приятелства не се задържат чак толкова дълго във времето, че да се правят и общи планове. Но дори и в последния момент все ще се измисли нещо.Единственото най-лошо нещо е, че сесията ми най-вероятно ще започне на 02.01, което косвено ще ни попречи, но здраве да е.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
С приятели, мошно beefeater...идеалния купон, идеалната нова година, идеалната компания...![]()
Ами още несъм мислил...обаче ще има МНОООГО алкохол !![]()
С много приятели и родителите ми както и на моите приятели родителите,да хапнеме по нещо ,и после ние младите към някоя дискотека![]()
Не мога да разбера такива хора.Първоначално написано от tqnko
Тая година ми беше лоша, защото я посрещнах лошо. Надявам се с наближаващата да не стане така. Не е сигурно все още но май ще съм на купон с компанията, които не са ми кой знае кви приятели, но предполагам ще бъде забавно - ще има алкохол, жици, ще ги накарам да пуснат и хора, предполагам ще има фойеверки и ще бъдем на вила! А, и един страшен сладур ще е поканен и мисля да му скоча по някое време...
Ако не стане ще съм само с най-добрата ми приятелка и пак ще порнем!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
аз ще съм приятелките ми или някакви други приятели
надявам се да не се провалят нещата както миналата нова година..
аз имам навика да рева на този празник, дано не и тази година..
Малко е рано да казвам конкретни неща, но ще нахвърлям идеите си
-Къде смятате да я празнувате? - надявам се някъде на вила или хижа и да съм там 2-3 дена
-С кого-само с гаджето или с приятели или с родители? - надали ще сме с гаджето заедно тогава, още не се знае, но ще съм с куп приятели
-Имате ли някоя щура идея за новата година ако имате разкажете - не, нямам
-Смятате ли да използвате пиратки и други такива неща? - обичам да гледам фойерверки, но не и аз да ги паля и т.н
-Смятате ли да употребявате алкохол - иска ли питане....![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хм, вероятно както всяка година...в семейния ресторант, с роднини...това предполага, че нямам "щури идеи". И все пак ще е забавно.![]()
идеята е пижама парти в някой от компанията и след това обикаляне на всички купони в околноста![]()
Има време, обикновенно си правя плановете за посрещането на новата година един ден преди това!
Шсе кача на Бистрица най-вероятно и ще гледам фойерверките в София.
С приятели, де. :P
С компанията ми в някой апартамент. Те момчетата ще хвърлят пиратки и разни ракетки. За алкохола- да, но всичко в прилични граници.
още не се знае, ама са ми омръзнали пиянските истории![]()
див секс на тъмно на запалени свещи и после много алкохол и купони![]()
-Къде смятате да я празнувате?
В Стара Загора сигурно...
-С кого-само с гаджето или с приятели или с родители?
Не знам.
-Имате ли някоя щура идея за новата година ако имате разкажете
Не.
-Смятате ли да използвате пиратки и други такива неща?
Разбира се, миналата година взривих квартала.![]()
-Смятате ли да употребявате алкохол
Е НЕ![]()
с мнооооооооооооого куфтетата и свинско!...
..както всяка нова година.![]()
ХОРА, ПАЗЕТЕ СИ ХРАНАТА, ЧЕ ИДВАМММММММММММММММ
Важното е да се накова като за световно ,, да има мноооого пиратки и танци ...
Иначе незнам къде ще съм ... може би в нас с една фр ... илии с наще!!!
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гадно ще еее
![]()
![]()
![]()
![]()
с нашите ше трябва да съм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще съм с част от класа си и разни други хора у някой...Още не е решено у кой.![]()
Знам ли, казаха го по новините!Първоначално написано от SofiaRegularCunt