- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История
Извинявам се предварително на всички които ще изгубят от времето си да влезнат в моята тема.Просто съм такъв човек който не може да не сподели това което изпитва.а в момента никой от близките ми,а вероятно и повечето от тези които четат няма да поварват но всеки сам знае какво става в сърцето си нали....![]()
Не съм същата и колкото и да го отричам пред всички,вътрешно съм сигурна че не съм същото момиче.Сега си с нея,а не до мен и оттук започва поредната банална история.С тази разлика че за мен не е банална,а първото нещо което наистина съм усетила истински ...Знам,знам че не трябваше да влагам толкова,но без риск няма победа,нали така?.Е,рискувах и загубих.Единствените месеци на нежност,единствените усмивки само при мисълта за теб,единствените мигове на онова изпълващо щастие...Помниш ли как те събуждах и как с отварянето на очите си ме целуваше?Помниш ли как заспивахме мислейки един за друг?Помниш ли онези следобеди,в който мечтаехме за повече време само за нас.Помниш ли онази игра-колко време можем без целувки..Сега си мисля че ако съм знаела че сега ще ми липсват тези целувки,никога нямаше да предложа тази игра....Още помня онзи слънчев следобед в който ми каза всичко...по skype,без дори да си ме виждал.Помня песента с която ми каза всички прекрасни неща -Explisit-За Нея....Помня как седях мълчалива вкъщи и за първи път в живота си плачех от радост.Светът за мен беше приказка-невероятна,запомняща се и вълшебна още преди да е започнала.Наред със цялата радост идваше страха.От истинската ни среща и от погледа ти.Всичко можеше или да се срути,или да бъде вълшебно.Рискувахме.....и успяхме.След всички мечти най-накрая се случваше.Бях с теб,напук на всичко.Сега си спомням как се влюбвах всеки ден повече и повече в теб.Как плачех с теб и как от всяка твоя сълза разбирах толкова за теб.Ако не се видехме повече от два дни....как стоях в училище и си мечтаех как ще ме прегърнеш.Мечтая го и сега с тази разлика че някога с усмивка а сега със сълзи в очите....Никой не повярва че едно момиче на тази възраст може да обича.Но аз те обичах...обичам те и сега,дори след всички обиди и лъжи.Пред всички се усмихвам но не със истинска усмивка а с такава удавена във сълзи...Карахме се-вярно е но винаги си казвахме-милионите сълзи си струват заради хубавите моменти.Казах ти че винаги ще съм до теб.Не излъгах. И сега съм с теб,част от мен,сърцето ми е при теб.И ако след години чета това и не си спомня за всичко това,знай че няма да съм аз.Не и тази която ти познаваш.Тя остана с теб-щастлива,свободна,жизнена.. .Просто твоето бебче.Помниш ли? Сигурно не помниш всичко това-знам как свърши всичко.Сега ще се радвам ако ми кажеш отново здравей.Ако пак видя очите ти близо до мен,макар и пълни с омраза ако се сетиш за мен на нашият ден и си кажеш с нея ми беше добре макар и за малко.Ако дори веднъж докато си с нея си спомниш за мен,ще знам че съм значела нещо.Но никога няма да го разбера,нали така?
Няма да прочетеш това.А и да го направиш всичко ще е различно.То вече е.Само....съжалявам че ме мразиш,бебе.Надявах се да можем да продължим след всичко,но явно не сме достатъчно силни...не и за днешния свят.Благодаря ти за всичко,даже и за спомените от които сега боли.Благодаря ти че за теб бях момичето,с което споделяше всичко от което те болеше.Блародаря ти,че ми показа любовта...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Пф, сетих се за същото с мен ии .. сълзиии...
Няма смисъл от рев... ама то сълзите сами си текат...![]()
И аз това се питам... дали и той си спомня вс. приживяно...
white sensation![]()
Тъжно,но и много красиво написано ! Но виж,мила, погледни от положителната страна на нещата! Знам,че те боли,защото и аз бях до скоро в такава ситуация.Но вдигнах глава и продължих.Съветвам те и ти да го направиш ! Радвай се,че си имала хубави моменти с него,но изглежда просто не сте били един за друг ! Успехх!![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
В момента трябва да съм адски щастлива,но и най-малкото нещо ми напомня за него,въпреки че знам,че това е грешно,просто това беше първият човек,който наистина обечам,и за който наистина значех нещо и сега просто...липсват ми дори и лошите моменти![]()
като изключим skype and explisitтова което си написала е красиво.
Съвет от мен - по-добре да си обичал и загубил отколкото да не си обичал въобще
Знам,че ти беше много гадно,но не предполагах че чак толкова много...иначе много красиво е написано,но е и тъжно
мерси много на всички,радвам се че разбирате и се надявам да НЕ откривате себе си в историята ми![]()
MissInd3p3nd3nt вече знаеш.знаеш също и колко време продължава всичко вече...
Diamonds,Mexico,Tequila
пфф..много ти съчуствам..и аз съм така..или по точно бях..просто продължих напред и се оправих..дори и за кратко време..просто при мен стана така..че аз разбрах че всичко е било игра.. тази история е абсолютно същата като моята...![]()
![]()
сори ама откривам себе си в тази история и аз имах подобна любовна история всичко беше наистина красиво![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Като го четох и аз се натъжих малко...Много е въздействащо и готино всичко това...Жалко,че сте се разделили...
Тъжна история,но пълна с хубави спомени.Опитай се да ги запомниш и запазиш с усмивка,а не със сълзи.Така ще е най-добре за теб.
мерси много![]()
Diamonds,Mexico,Tequila