- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с гаджето.. :(

Здравейте .Значи.. преди време скъсах с гаджето си понеже имах някои съмнения спрямо него ,а и започнах да изпитвам само приятелски чувства .Но.. след като видях колко се измъчва от факта ,че ме няма до него по онзи начин и колко е влюбен му дадох още един шанс.Вече сме заедно от месец и нещо ,но все още не изпитвам любов,а той е все така влюбен до уши.Направо ме разяжда отвътре това ,че аз не мога да му отвърна със същото.Съвсем изключвам възможността да го зарежа,не искам пак да му причиня това.Искам помощ от вас,която включва идеи за това как той сам да поиска да ме остави и да го направи без да се налага да играя театри като изневяра например.Разберете,аз излючително много го уважавам и обичам като приятел и не мога да го унижа така.По-скоро бих била съгласна да ме нарани той ,отколкото аз него.Просто не мисля ,че той е човека с когото трябва да съм сега и в бъдеще.Знам,повечето може би ме мислите за наивна ,че дори и за глупава,някои дори за лигава... но не е така.Просто съм човек,който се чувства ужасно щом нарани някого по какъвто и да било начин.Някак преживявам неговата болка утроена.Не мога да го оставя.Затова ми трябва начин по който той да го направи без да е наранен .Моля ви.. ако можете ,помогнете ми със съвет или идея.. наистина е много важно..
I lust for the wind and the flurry of leaves
And the perfume of flesh on the murderous breeze
To learn from the dark and the voices between
This is my will...
The forest whispers my name... again and again..