- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчетата сега
Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(
Малко останаха момчетата с чувстваАз за сега съм срещала само 1 пък не знам...
white sensation![]()
И аз така.Първоначално написано от Andreev
![]()
Get what you can and never get back
гаджето ми не пие,ни пуши и е адски мил,така че има свестни момчета![]()
аз не пуша и не псувам :P
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Абе че има - има .. Ама къде са по дяволите ?!![]()
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
на тея момчета дето в днешно време не пият,не пушат и не е*ат наред им се присмиват някви тъпи комплексарчета...то затова са останали толкова малко наистина свестни момчета...не,че това го няма и при момичетата-просто е по-рядко явление
аз не съм срещала нито свестни момчета нито свестни момичета,на тая възраст няма такива (: (мое мнение)
да ти кажа до сега никой не ми се е присмялПървоначално написано от lipsvashh_mi
ама ся ше се появи някой
да не казвам през къде ми минава т'ва
![]()
с жсяко поколение нещатата стават все по-зле...аз се чудя на кЪде се е запутил света..пЪк иначе сЪм гордачзащото познавам и свестни момчета..ама те са голяма рядкост
![]()
LesnoTo ne E za Men
Честно казано според мен .. това дали пушиш или пиеш не определя дали си свестен или не . Има далеч по - важни качества ...
лично мнение !!!
Аз съм щастлива, защото съм срещнала наистина такова момче и затова си го пазя толкова време, а и ще продължавам да го правя...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Има свестни момчета. Вярно малко са,но все пак ги има.![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at![]()
Първоначално написано от sweet_emotion
![]()
![]()
ти к'во искаш - богат,манекен,не пие,не пуши,отворен
![]()
![]()
аман от тъпи п***и
Aко може и на дискотека да не ходи ... Аве и тя не знае кво искаПървоначално написано от Andreev
![]()
То пък нали има и свестни момичета...цялото ни общество вече е пълна скръб за съжеление...то за това тия хора които са по-различни от другите биват тормозени и усмивани от "газарите" и "яките момичета"
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
с кво по различни,би ли ми описала един 'по-различен'?Първоначално написано от Eeyore1
т'ва че ти не си срещнала не означава, че няма....с каквито се събираш - такъв ставашПървоначално написано от haterkata
и аз мисля такаПървоначално написано от DulceGatito
![]()
Първоначално написано от sweet_emotion
Да добавя, че и яките в повечето случаи са заети. Рядко ще срещнеш някой НОРМАЛЕН и свободен. Е все пак има и такива екзепляри, но трябва да потърсиш хубаво
![]()
да Е имаА някоЙ свестНи ама са мАлкО![]()
Не искаш много ... съвсем нормално е,просто свестни момчета се намират много трудно.Още по - трудно ги търся аз,защото моя вкус е различен и аз не гледам външноста на едно момче,но и доста други качества,които днес се откриват ужасно трудно ...