.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

момчетата сега

Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(

Според мен има ... но са много малко и се намират трудно

Малко останаха момчетата с чувства Аз за сега съм срещала само 1 пък не знам...

white sensation

Град
    Пловдив
    аз не пия и не пуша :P :P :P :P

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Andreev
    аз не пия и не пуша :P :P :P :P
    И аз така.
    Get what you can and never get back

гаджето ми не пие,ни пуши и е адски мил,така че има свестни момчета

аз не пуша и не псувам :P
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Абе че има - има .. Ама къде са по дяволите ?!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    на тея момчета дето в днешно време не пият,не пушат и не е*ат наред им се присмиват някви тъпи комплексарчета...то затова са останали толкова малко наистина свестни момчета...не,че това го няма и при момичетата-просто е по-рядко явление

Град
    в лайната!
    аз не съм срещала нито свестни момчета нито свестни момичета,на тая възраст няма такива (: (мое мнение)

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    на тея момчета дето в днешно време не пият,не пушат и не е*ат наред им се присмиват някви тъпи комплексарчета...то затова са останали толкова малко наистина свестни момчета...не,че това го няма и при момичетата-просто е по-рядко явление
    да ти кажа до сега никой не ми се е присмял ама ся ше се появи някой да не казвам през къде ми минава т'ва

с жсяко поколение нещатата стават все по-зле...аз се чудя на кЪде се е запутил света..пЪк иначе сЪм гордачзащото познавам и свестни момчета ..ама те са голяма рядкост
    LesnoTo ne E za Men

Честно казано според мен .. това дали пушиш или пиеш не определя дали си свестен или не . Има далеч по - важни качества ...

лично мнение !!!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Аз съм щастлива, защото съм срещнала наистина такова момче и затова си го пазя толкова време, а и ще продължавам да го правя...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Има свестни момчета. Вярно малко са,но все пак ги има.
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от sweet_emotion
    problema e tam 4e tezi koito sa svestni 6te sa ili nqkvi super zadr1steni ili nqkvi super grozni . do kolkoto otg na makemefeel az ne iskam nqkakvo mom4e postoqnno da mi natqga vs ve4er hai na disco hai na bar i cqla ve4er da sa napiqt i napu 6at
    ти к'во искаш - богат,манекен,не пие,не пуши,отворен аман от тъпи п***и

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    ти к'во искаш - богат,манекен,не пие,не пуши,отворен аман от тъпи п***и
    Aко може и на дискотека да не ходи ... Аве и тя не знае кво иска

То пък нали има и свестни момичета...цялото ни общество вече е пълна скръб за съжеление...то за това тия хора които са по-различни от другите биват тормозени и усмивани от "газарите" и "яките момичета"
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    То пък нали има и свестни момичета...цялото ни общество вече е пълна скръб за съжеление...то за това тия хора които са по-различни от другите биват тормозени и усмивани от "газарите" и "яките момичета"
    с кво по различни,би ли ми описала един 'по-различен'?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    с кво по различни,би ли ми описала един 'по-различен'?
    т'ва че ти не си срещнала не означава, че няма....с каквито се събираш - такъв ставаш

Цитирай Първоначално написано от DulceGatito
    Според мен има ... но са много малко и се намират трудно
    и аз мисля така

Да добавя, че и яките в повечето случаи са заети . Рядко ще срещнеш някой НОРМАЛЕН и свободен. Е все пак има и такива екзепляри, но трябва да потърсиш хубаво

да Е имаА някоЙ свестНи ама са мАлкО

Не искаш много ... съвсем нормално е,просто свестни момчета се намират много трудно.Още по - трудно ги търся аз,защото моя вкус е различен и аз не гледам външноста на едно момче,но и доста други качества,които днес се откриват ужасно трудно ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си