.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74

Град
    TaM..
    хах тези тихи4ките дет ги мислите за възпитани половината са бахти умрелите....или както казаха грозни....мом4ета свестни има...ама се ще им се намерят и кусури....аз ли4но се обли4ам добре...не пия и не пуша много....забавен съм...ама кат изляза с някое моми4е насаме .и тотално забивам(ако мога така да се изразя)....та еи тва ми е проблема...затва...НЯМА ИДЕАЛНИ мом4ета....или моми4ета....вси4ко си има и лошите и добрите страни....а дали ще сте щастливи заедно зависи единствено от това какви компромиси правите.... Ли4но мнение ..

Ima prosto ne t1rsite k1deto trqbva.V smis1l vsi4ki haresvat krasivite,g1zarite a vs16tost ima i mnogo svestni no nikoi ne obr1shta vnimanie na po zatvorenite
    Is everybody going crazy?!?

Град
    kadeto iskam
    Svestnite muje ili sa jeneni ili sa geiove

Град
    На слънцето :>
    Ох , да много са трудни за откриване

Добре , че съм си намерила моя красавец , който не пуши , пие с мярка , адски чаровен , много мил , романтик ... уникален

Цитирай Първоначално написано от DulceGatito
    Според мен има ... но са много малко и се намират трудно
    +1

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    Цитирай Първоначално написано от haterkata
    Цитирай Първоначално написано от Eeyore1
    То пък нали има и свестни момичета...цялото ни общество вече е пълна скръб за съжеление...то за това тия хора които са по-различни от другите биват тормозени и усмивани от "газарите" и "яките момичета"
    с кво по различни,би ли ми описала един 'по-различен'?
    т'ва че ти не си срещнала не означава, че няма....с каквито се събираш - такъв ставаш

Айде без нападки..това е лично мнение което никой не може да промени...пък това с какви хора се събирам аз си е точно мой проблем
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    аз не пия и не пуша :P :P :P :P
    I have found you! At last!... плащам в брой
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    STARA ZAGORA
    ako ne pu6e , ne pie , ne psuva, i po jeni ne hodi. Nqma da e svesten, ami 6te e zadrusten. Dali e svqstno mom4eto ne mislq 4e se opredelq ot tova dali pu6i i pie ... a ot haraktera mu i durjanieto kato cqlo...
    Mislq 4e ima dostatu4no takiva mom4eta , kolkoto i takiva momi4eta ima ( emi ne sa mnogo) ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    чакам оферта

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    чакам оферта
    лягам си, идвай! а да! дюрекс-а ти го купуваш останалите разходи аз ги поемам - плащам почасово за добро представление отивам да счупя касичката
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    people`s wet dreams
    Както обичам да твърдя жените предпочитат свястни на зряла възраст , а яростните и активните ги карат да се чувстват по-женствени.

Град
    Пловдив
    чакам оферта
    лягам си, идвай! а да! дюрекс-а ти го купуваш останалите разходи аз ги поемам - плащам почасово за добро представление отивам да счупя касичката
    айде първия път безплатно

Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Абе че има - има .. Ама къде са по дяволите ?!
    да бе,и аз това питам...
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Абе според мен всяко вървежно момче (ако мога така да го нарека )може да бъде мил,всеотдаен,добър любвеобилен и т.н. но просто трябва да си намери майсторка.В смисъл момиче,в което наистина да се влюби!!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

хаха аз не пуша и рядко пия

Re: момчетата сега

Цитирай Първоначално написано от sweet_emotion
    Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(
    Да ме извиняваш ама ти 13 год. имаш ли?!
    Що за тъпи критерий си поставила - да не пуши,да не пие,да е поне малко възпитан?!
    1.Кое му е ненормалното в това един тийн на 17-19 год. да пуши?!Вярно,че преди 50 год. не е било нормално,но подяволите сега живеем в 21 век!!!
    2.В днешно време всеки пие...Дали ще е една бира на седмица или 3-4 водки на вечер няма значение...Все пак си пие...
    3.Къде пък видя толкова много невъзпитани момчета?!Това,че повечето се правят на големите мъжкари и пред момичетата се държат грубо и пренебрежително,не означава,че са невъзпитани!!!

А що се отнася до въпроса,какво мисля за сегашните момчета:
    Миии какво да мисля?!1/4 пушат и пият,но пак са си свестни,мили,готини....;1/4 пушат,пият без мярка и се изявяват като побойници и големи мъжкари...;1/4 пушат трева редовно,пият и поне веднъж са опитвали друг вид наркотик,но въпреки това са страхотни като характер и са адски мили с партньорките (лични наблюдения)...и последната 1/4 са наркомани друсащи се редовно,забравили отдавна тревата,пиещи до припадък и започват да се бият при първа възможност,с цел да изразходят повечко от енергията,която им е дала поредната доза....Айде признавам си,че има момчета (над 17 годишни),които нито пушат,нито пият,но техния процент е не повече от (с голямо преувеличение) 5%
    Извод:Не живеем в 19 век,когато тийновете не са знаели какво е това алкохол или цигара...Дори ако се замислиш тези единични бройки примерни,не пушещи и не пиещи момчета доста често са отритвани от обществото (от тийн обществото),защото били "задръстени" ...

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(
    Що за тъпи критерий си поставила - да не пуши,да не пие,да е поне малко възпитан?!
    1.Кое му е ненормалното в това един тийн на 17-19 год. да пуши?!Вярно,че преди 50 год. не е било нормално,но подяволите сега живеем в 21 век!!!
    2.В днешно време всеки пие...Дали ще е една бира на седмица или 3-4 водки на вечер няма значение...Все пак си пие...
    3.Къде пък видя толкова много невъзпитани момчета?!Това,че повечето се правят на големите мъжкари и пред момичетата се държат грубо и пренебрежително,не означава,че са невъзпитани!!!

Миии какво да мисля?!1/4 пушат и пият,но пак са си свестни,мили,готини....;1/4 пушат,пият без мярка и се изявяват като побойници и големи мъжкари...;1/4 пушат трева редовно,пият и поне веднъж са опитвали друг вид наркотик,но въпреки това са страхотни като характер и са адски мили с партньорките (лични наблюдения)...и последната 1/4 са наркомани друсащи се редовно,забравили отдавна тревата,пиещи до припадък и започват да се бият при първа възможност,с цел да изразходят повечко от енергията,която им е дала поредната доза....Айде признавам си,че има момчета (над 17 годишни),които нито пушат,нито пият,но техния процент е не повече от (с голямо преувеличение) 5%
    Извод:Не живеем в 19 век,когато тийновете не са знаели какво е това алкохол или цигара...Дори ако се замислиш тези единични бройки примерни,не пушещи и не пиещи момчета доста често са отритвани от обществото (от тийн обществото),защото били "задръстени" ...
    много си зле - изкара половината народ наркомани и пияници предлагам ти да се осъзнаеш малко...това, че приятелите ти са такива не означава, че всички са на това дереже

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Абе че има - има .. Ама къде са по дяволите ?!
    Veche sa zaeti
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    mn malko sa svesnite,no,kakvo da se pravi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

<--- В Силистра има.

Аз съм такъв ! Ако някоя ме иска ЛС да ми напише Уверете се сами !

Град
    Pleven d'ge
    Аз съм късметлийка, че познавам такова момче.Не пуши, не чака с нетърпение петък или събота вечер за да се натряска като дъска(пие мн малко всмисъл), не си отбелязва в тефтерче поредната бройка, а е здраво стъпил на земята и знае какво иска от жените и живота.Но това, че пиеш или пушиш не е задължително да те прави по-несвестен от другите момчета (но от тая "порода" са много малко)
    Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA

много си зле - изкара половината народ наркомани и пияници предлагам ти да се осъзнаеш малко...това, че приятелите ти са такива не означава, че всички са на това дереже
    Хах ти си много зле май след като съдиш за някого от коментара му
    За твое сведение не се движа с наркомани,а и ако можеше да четеш (и разбираше математиката) щеше да разбереш,че половината тийнове са идиотчета пушещи трева Влез в няколко дискотеки,в които не пускат само чалга и ще разбереш,за какво ти говоря Най-вече ако си от по-голям град като Варна,София или Пловдив (имам впечатления само от тези по-големи градове)

Цитирай Първоначално написано от Undertak3r
    <--- В Силистра има.
    Честито!Ти си един от малкото силистренци,които покриват нормативите на авторката А останалите ни съграждани са точни копия на гореописаното от мен
    П.П.Еййй много силистренци се събрахме в тоя форум бе

Мега фен Аватара на EarthShaker
    според вас свестните не пушат и пият? това ли са ви ценностите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си