- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- момчетата сега
хах тези тихи4ките дет ги мислите за възпитани половината са бахти умрелите....или както казаха грозни....мом4ета свестни има...ама се ще им се намерят и кусури....аз ли4но се обли4ам добре...не пия и не пуша много....забавен съм...ама кат изляза с някое моми4е насаме .и тотално забивам(ако мога така да се изразя)....та еи тва ми е проблема...затва...НЯМА ИДЕАЛНИ мом4ета....или моми4ета....вси4ко си има и лошите и добрите страни....а дали ще сте щастливи заедно зависи единствено от това какви компромиси правите.... Ли4но мнение ..![]()
Ima prosto ne t1rsite k1deto trqbva.V smis1l vsi4ki haresvat krasivite,g1zarite a vs16tost ima i mnogo svestni no nikoi ne obr1shta vnimanie na po zatvorenite
Is everybody going crazy?!?
Ох , да много са трудни за откриване![]()
Добре , че съм си намерила моя красавец , който не пуши , пие с мярка , адски чаровен , много мил , романтик ... уникален![]()
+1Първоначално написано от DulceGatito
Първоначално написано от Andreev
Айде без нападки..това е лично мнение което никой не може да промени...пък това с какви хора се събирам аз си е точно мой проблем
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
I have found you! At last!... плащам в бройПървоначално написано от Andreev
![]()
Първоначално написано от Riot
ako ne pu6e , ne pie , ne psuva, i po jeni ne hodi. Nqma da e svesten, ami 6te e zadrusten. Dali e svqstno mom4eto ne mislq 4e se opredelq ot tova dali pu6i i pie ... a ot haraktera mu i durjanieto kato cqlo...
Mislq 4e ima dostatu4no takiva mom4eta , kolkoto i takiva momi4eta ima ( emi ne sa mnogo) ...
лягам си, идвай!Първоначално написано от Andreev
а да! дюрекс-а ти го купуваш
останалите разходи аз ги поемам - плащам почасово за добро представление
отивам да счупя касичката
![]()
Първоначално написано от Riot
Както обичам да твърдя жените предпочитат свястни на зряла възраст , а яростните и активните ги карат да се чувстват по-женствени.
айде първия път безплатноПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
да бе,и аз това питам...Първоначално написано от MakeMeFeel
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Абе според мен всяко вървежно момче (ако мога така да го нарека )може да бъде мил,всеотдаен,добър любвеобилен и т.н. но просто трябва да си намери майсторка.В смисъл момиче,в което наистина да се влюби!!![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Да ме извиняваш ама ти 13 год. имаш ли?!Първоначално написано от sweet_emotion
Що за тъпи критерий си поставила - да не пуши,да не пие,да е поне малко възпитан?!
1.Кое му е ненормалното в това един тийн на 17-19 год. да пуши?!Вярно,че преди 50 год. не е било нормално,но подяволите сега живеем в 21 век!!!
2.В днешно време всеки пие...Дали ще е една бира на седмица или 3-4 водки на вечер няма значение...Все пак си пие...
3.Къде пък видя толкова много невъзпитани момчета?!Това,че повечето се правят на големите мъжкари и пред момичетата се държат грубо и пренебрежително,не означава,че са невъзпитани!!!
А що се отнася до въпроса,какво мисля за сегашните момчета:
Миии какво да мисля?!1/4 пушат и пият,но пак са си свестни,мили,готини....;1/4 пушат,пият без мярка и се изявяват като побойници и големи мъжкари...;1/4 пушат трева редовно,пият и поне веднъж са опитвали друг вид наркотик,но въпреки това са страхотни като характер и са адски мили с партньорките (лични наблюдения)...и последната 1/4 са наркомани друсащи се редовно,забравили отдавна тревата,пиещи до припадък и започват да се бият при първа възможност,с цел да изразходят повечко от енергията,която им е дала поредната доза....Айде признавам си,че има момчета (над 17 годишни),които нито пушат,нито пият,но техния процент е не повече от (с голямо преувеличение) 5%
Извод:Не живеем в 19 век,когато тийновете не са знаели какво е това алкохол или цигара...Дори ако се замислиш тези единични бройки примерни,не пушещи и не пиещи момчета доста често са отритвани от обществото (от тийн обществото),защото били "задръстени" ...![]()
много си зле - изкара половината народ наркомани и пияници предлагам ти да се осъзнаеш малко...това, че приятелите ти са такива не означава, че всички са на това дережеПървоначално написано от nejnaDROGA
Veche sa zaetiПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
mn malko sa svesnite,no,kakvo da se pravi![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
<--- В Силистра има.![]()
Аз съм такъв ! Ако някоя ме иска ЛС да ми напишеУверете се сами !
Аз съм късметлийка, че познавам такова момче.Не пуши, не чака с нетърпение петък или събота вечер за да се натряска като дъска(пие мн малко всмисъл), не си отбелязва в тефтерче поредната бройка, а е здраво стъпил на земята и знае какво иска от жените и живота.Но това, че пиеш или пушиш не е задължително да те прави по-несвестен от другите момчета (но от тая "порода" са много малко)![]()
Nqma6 nujda ot mnogo priqteli...stigat ti 3ma,4ma..No takiva,4e v s1rcata im rani ot tvoite bolki da ima...Taka 4e gr1m da udari,sveta da zamr1kne....I daje v groba...Da znae6,4e nqkoi rovi za da te izm1kne........!!!
Хах ти си много зле майПървоначално написано от Andreev
след като съдиш за някого от коментара му
За твое сведение не се движа с наркомани,а и ако можеше да четеш (и разбираше математиката) щеше да разбереш,че половината тийнове са идиотчета пушещи треваВлез в няколко дискотеки,в които не пускат само чалга и ще разбереш,за какво ти говоря
Най-вече ако си от по-голям град като Варна,София или Пловдив (имам впечатления само от тези по-големи градове)
![]()
според вас свестните не пушат и пият? това ли са ви ценностите![]()