.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Абе че има - има .. Ама къде са по дяволите ?!
    Всички свестни са заети...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994
    каза го преживялата 14 годишна девойка

крият се от лошите батковци
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Много ограничено разсъждаваш.
    Да не би тези,които пушат и пият да не са свестни. И цигарите и алкохола ли определят морала на мъжете?!
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Пазарджик
    [quote="chuki_nes"]с жсяко поколение нещатата стават все по-зле...аз се чудя на кЪде се е запутил света..пЪк иначе сЪм гордачзащото познавам и свестни момчета ..ама те са голяма рядкост [/quoе

Еми за съжаление е така.Аз научих някой псувни чак в 3-4 клас а едни дребни от квартала ги гледам още първи клас нямат ама ги знаят повеще от мен....нямам думи.Ама все още си има и свестни момчета и момичета,познавам такива и съм щастлив че ги познавам

На мен ми прави впечатление,че точно момчета,които постъпват така..ебат и патя казват " ае всичките момичета са к*рви няма ли да срещна една свястна за мен,която да си обичам..вече всичките са много зле..няма чувства..нищо" .. същото го чувам и от момичета,които ходят с момчета само за разнообразие..хем искат нещо истинско,хем всеки втори с който тръгнат им е за бройката..колкото да имат занимавка !
    ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Честно казано според мен .. това дали пушиш или пиеш не определя дали си свестен или не . Има далеч по - важни качества ...

лично мнение !!!
    Но ако си морално
    и душевно деградирал,
    няма такива

Лично мнение-така ли е модерно
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Честно казано според мен .. това дали пушиш или пиеш не определя дали си свестен или не . Има далеч по - важни качества ...

лично мнение !!!
    Но ако си морално
    и душевно деградирал,
    няма такива

Лично мнение-така ли е модерно
    Ти кфо се заяждаш ? Пък ако си морално и душевно деградирал едва ли някой изобщо ще гледа дали пушиш или не .. щот си изрод
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от portokalka1994
    Щом казваш

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    да не пия да не пуша и по жени да не ходя ..... е за к'во да живея е .. ? просто .. се опитвате ... да разберете що за човек е преди наистина да го опознаете ... ами не става .. има и много свестни хора който пушат и пият от време на време .. перфектни хора няма ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Като кенефите - или заети, или осрани...
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

И аз са като пуша, сигурно съм ебати тъпото парче и никое момче няма да ме хареса, а? Естествено, че има свястни момчета. И въобще не са малко. Само дето повечето моми са ебати овците и имат интересни разбирания за добър човек(да и лиже подметките, баща му да е милионер(по възможност милиардер) да няма право на мнение и т.н.)
    Просто хората отказват да осъзнаят, че чувствата рядко са вечни. Особено като говорим за интересната възраст на повечето хова във форума...
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    София
    Като се движите в такива компании, как искате да намерите свестни момчета?

Разбира се, че има, даже са много, но не трябва да ги търсите в компании с метросексуални футболистчета или "фешънчета".
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен
    Град
    Мбабане
    вие ги искахте такива, сега ревете

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Според мен свестните момчета са прекалено сдухани.Не ти дават възможност да ги опознаеш,но направиш ли го по някакъв начин разбираш,че всъщност са печени. : )
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Цитирай Първоначално написано от olii
    Като кенефите - или заети, или осрани...
    Изразът много ми хареса \/ Кратък и точен
    Ама така си е ... Много трудно в днешно време да намериш нещо свястно и свежо.
    Всеки със своите минуси ,само че повечето момчета имат доста / може би и момичетата са така .. нз /

Град
    Пазарджик
    Има естествено .Не че нещо ама аз прес живота си(на 15 съм) 1 литър алкохол не съм изпил а през главата не ми е и минавало да пуша така,че не се отчаивайте момичета а аз мога да задам същия въпррос и за момичетата сичките момичета ли станаха надувки????Къде са ,момичетата с който можеш да водиш свестен разговор...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

.

Цитирай Първоначално написано от pandelka
    Според мен свестните момчета са прекалено сдухани.Не ти дават възможност да ги опознаеш,но направиш ли го по някакъв начин разбираш,че всъщност са печени. : )
    Мерси...

Град
    Улицата
    mi az da vi kaja piq pu6a no sam super seriozen ne me int kfo mislqt drygite i znam 4e si obi4am priqtelkata i mnogo q uvajavam i tq mene
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Re: момчетата сега

Цитирай Първоначално написано от sweet_emotion
    Искам да задам въпроса точно и кратко : Какво мислите за момчетата в днешно време ? Лично аз мн рядко сам видяла някое свястно момче (смсл да не пуши да не пие (мн) да е поне малко възпитах) кажете мн ли искам бе ;(;(;(;(;(
    Има!Вярно е,че сме малко на брой,но за да взимаш трябва и ти да даваш нещо от себе си...аз не пуша,пия,но-малко и не кръшкам..сериозен съм,уважавам приятелката си и я обичам мн,з-то и тя отвръща на чувствата ми по същия начин а къде са момичетата със съвест и искреност нима само свестните момчета са малко?

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Аз пък не пуша,пия с мярка и когато има повод Ако някоя ме иска да ми види профила тука имам снимки и атака

Град
    Враца
    Оф, тва че пие и пуши нищо не означава!!! Имам приятел, който пие, пуши, псува, но пък е адски мило, добро и забавно човече Докато има такива, които цигари не пушат, алкохол не пият, не псуват, но за сметка на това са нерваци, неуравновесени са и са абсолютно сдухани!!! Направо ти се отщява и здрасти да им кажеш... (не казвам, че всички са така, но има и такива случаи )
    А па момчетата у форума се насраха да се хвалят!!! Мамини
    еlsy

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    Малко останаха момчетата с чувства Аз за сега съм срещала само 1 пък не знам...
    Кой е тоз' дивак, бре ?

По Темата : Трудно на днешно време ще намериш момче, което да не пие примерно... или п1к да не пуши... е аз не пуша... но п1к го компенсирам с другото...
    А, и авторке, ти това ли разбираш под СВЕСТНО момче ? Да не пие, да не пуши ?

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от xpici
    Малко останаха момчетата с чувства Аз за сега съм срещала само 1 пък не знам...
    Кой е тоз' дивак, бре ?

По Темата : Трудно на днешно време ще намериш момче, което да не пие примерно... или п1к да не пуши... е аз не пуша... но п1к го компенсирам с другото...
    А, и авторке, ти това ли разбираш под СВЕСТНО момче ? Да не пие, да не пуши ?
    ми Ивайло...поне той ми доказа де ;d ... ама шанс, че аз нищо не изпитвах

И да пие и да пуши и да шмърка, кво .. пак може да е свестен

white sensation

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си