така
значи на 18 съм и харесвам едно момиче от класа ми и вече не издържам.
проблема е:
1.не съм от най-приказливите и квото има да си кажа казвам и забравям и много много не мога да си вържа ей така тема за разговор. 2.в класа сме в различни компании и много не може да си лафим иначе напоследък доста често тя с нашата компания излизаме петъците или съботите на кръчми и барове ама там има и друг проблем шото идват и други кочове,които не ги викаме ние, и почват да я заиграват
3.за последна година сме в класа и като си помисля остават горе долу 6 месеца после тя си остава в плд аз ще ходя в софия.
4. просто нз кво да правя всичко ми се струва прекалено изтъркано иначе тя си е много свястна и разбрана като цяло, а ся да тръгна да и се обяснявам че е харесвам са детинщини според мен нз., а пък от друга страна няма никво време за друго -секи си гледа ученето сега и му е приоритет кандидатстването.иначе аз не съм някаф загубеняк - в класа сме най-големите нашата компания и даже много зеха да се усещат каде е истината и искат само с нас да излизат.
а толкова много е харесвам да не казвам че я и обичам направо и само за нея си мисля по цял ден а кат идим в даскало и нищо не става понякога даже и цял ден нищо не си казваме. даже и кат си легна само за нея си мисля тея дни даже не мога и да спя да са еба . и ся тая седмица пак ще излизат с някви други и откачам при тая мисъл шото после съботата няма да и се излиза неделята нищо не може да се прави после идва другата седмица и 1ва смяна и нз времето си тече ей така и само усещам как е губя все повече и повече .
ако някой има няква идея кво да правя ще съм му много благодарен