.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    някъде около Варна

КРЪГОВЕ ПОД ОЧИТЕ

Не знам дали има друга такава тема щото нямам особено много време да разглеждам. Имам огромни тъмни кръгове под очите и не знам с кво да ги премахна.Пробвала съм различни кремове за околоочния контур, чух че пакетчета от чаи са полезни за кожата в тази област, така че и това пробвах-не стана, разни домашни маски пробвах без ефект. Без грим приличам на некво зомби за това като излизам слагам коректор или нещо от сорта, а то не е мн. полезно за кожата.Ако някой знае нещо по въпроса да го сподели моля [-o<
    You only saw the dark side of me
    Bring me back to my reality
    I have lost my belief

Пушиш ли?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

пробвай с това http://www.lechitel.bg/product.php?p=62
    ако и то не помогне се консултирай с лекар.
    you will be under my lash

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    kofti e.i az imax tak1v problem.zex si niveq agua beauty za o4i.zex go iyni mesec.malko nyrkan4e e no t1i kato se slaga po malko samo pod o4ite s1m izrazxodvala nqk1de 1/3 ot krema.ima ekekt za kr1govete.15 leva go vzex.ako ima6 v1prosi pitai
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Da ne bi da e ot nedospivane,preumora ili stres??
    Twilight FANPIRE

Цитирай Първоначално написано от splendour
    kofti e.i az imax tak1v problem.zex si niveq agua beauty za o4i.zex go iyni mesec.malko nyrkan4e e no t1i kato se slaga po malko samo pod o4ite s1m izrazxodvala nqk1de 1/3 ot krema.ima ekekt za kr1govete.15 leva go vzex.ako ima6 v1prosi pitai
    Не вярвам Нивеа да помогне...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от splendour
    Не вярвам Нивеа да помогне...
    li4no na men mi pomogna
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Пий повече вода и не стой будна по нощите, ами заспивай по навреме. Така мисля, че ще ти се оправят. Иначе ето няколко статийки, които може да са ти от полза:
    http://i34.tinypic.com/iw5ctx.jpg
    http://i38.tinypic.com/etg03k.jpg
    http://i38.tinypic.com/6svul0.jpg

чувала съм че кръгове под очите се получават когато имаш ниско кръвно или бъбречни проблеми..нз не съм доктор..може да е от недоспиване или ако си се натряскала яко най-добре вземи да си починеш хубаво и релаксирай по някъв начин може да помогне

Цитирай Първоначално написано от beb4o94
    чувала съм че кръгове под очите се получават когато имаш ниско кръвно или бъбречни проблеми..нз не съм доктор..може да е от недоспиване или ако си се натряскала яко най-добре вземи да си починеш хубаво и релаксирай по някъв начин може да помогне
    +1

[quote="mimichi"]
    Кръговете под очите са признак за анемия(не винаги,но често).Тази година си правих тест за анемия и хемоглобина ми беше с 2-3 единици по-нисък от нормалното,а бях яла Иначе може да ползваш коректор за под очите,но той само ги замаскира,без да ги премахва.
    Bring me to life...

Град
    някъде около Варна
    Едва ли е от недоспиване-спя най-малко по 9 часа в денонощието а ако имам възможност и по повече.Не пуша и рядко пия така че едва ли е от тва и 100% не е от стрес щото си имам начини да разпускам а и не съм от хората дето са нервят за глупости.Някъв здравословен проблем звучи по-достоверно, така че докато проверявам тая вероятност ше пробвам кремчето (малко не си падам по Nivea глупостите щото другите техни продукти дето съм ги ползвала не са ме впечатлили особено). Мерси на всички, някой ако има да каже нещо да заповяда
    I have lost my belief

Прекаленото стоене пред компютъра винаги оказва влияние

Град
    някъде около Варна
    Прекаленото стоене пред компютъра винаги оказва влияние Smile
    Не е тва уааа.Ако стоях мн. пред компа щях да имам повече време да търся решение на тоя проблем
    I have lost my belief

Град
    някъде около Варна
    aman
    МнениеПуснато на: Чет Ное 20, 2008 9:29 am Заглавие:
    пробвай с това http://www.lechitel.bg/product.php?p=62
    ако и то не помогне се консултирай с лекар.
    А тоя крем само от тая верига магазини ли може да се вземе?
    I have lost my belief

Град
    Варна
    чувала съм че кръгове под очите се получават когато имаш ниско кръвно или бъбречни проблеми.
    Ами отиди на лекар да видят да не е там проблема,аз имам проблем с бъбреците и бих казала ,че тъмните кръгове които аз имам под очите са от това пробвала съм сумати кремове и какво ли не ,но не ми помагат ,за това взех да се примирявам ...повечко грим и не си личи поне при мене.
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Мда, пиенето на вода и спането помагат... ако тези тъмни кръгове под очите са от дехидратация или недоспиване. Диетата (в смисъл какво ядеш) също е от значение, ако имаш достатъчно витамин Ц или ядеш твърде много сол. Но тъмните кръгове под очите също се "предават" в семейството така да се каже. Виж примерно майка ти... тя има ли? Единственият начин по който можеш уж да ги махнеш... е ако премахнеш всичко това което правиш грешно (пр. намали солта ако ядеш много сол), но това не е 100% сигурно че ще помогне. Аз лично ти препоръчвам да си купиш коректор, но не стик... а течен. Нанеси го под очите и съвсем леко, с един пръст леко потапвай и го нанеси... не размазвай и не натискай! също така ако си слагаш подра на лицето, под очите (след като си нанесла коректора) сложи по-светла подра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си