- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А при вас?
И аз харесвах циганин преди няколко лета![]()
А съм много зле настроена към циганите.
Ама майките ни са приятелки,неговата майка е циганка,а баща му българин и са много свестни хора,за жалост човек не избира националността си. И все пак не виждам нищо лошо
![]()
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Ами то лошо нямаНо не знам дали той би имал нещо с българка, защото в тяхната култура ром се жени за ромка.
Абе много ви се чудяКакво значение има какъв е?Щом го обичаш и харесваш.. Не съдете по хората какви са по произход,а по това дали са Хора! Който разбрал разбрал...
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Първоначално написано от midle
![]()
![]()
![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ами... ако наистина е добър както казваш и се държи добре с теб,няма значение какъв е ! щом си си го избрала , успех![]()
Тъпа предубедена и повърхностна...въобще порастни (на акъл) и после пак мисли за връзки...ако можеше да започнеш тази връзка и мислеше че е правилна темата нямаше да я има...
![]()
![]()
тва циганите са опасна напаст не се занимавай с тоя по добре да не ти разказвам на една моя приятелка на гаджето и кво са направили тея нещастни копелета
![]()
![]()
![]()
![]()
am az neznam kwo da ti kaja..ama az poznwam edin polu rom da go kajem..abe mene me kefi.. dedagoznam kuwto e murgaw olele... (love) ama pomisli predi da se fanesh s nego 6toto ciganite sa opasni da si znaesh.!!! ama ako se obichatee zdrawe da e![]()