.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: А при вас?

И аз харесвах циганин преди няколко лета А съм много зле настроена към циганите. Ама майките ни са приятелки,неговата майка е циганка,а баща му българин и са много свестни хора,за жалост човек не избира националността си. И все пак не виждам нищо лошо
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

hottie
    Guest
    Ами то лошо няма Но не знам дали той би имал нещо с българка, защото в тяхната култура ром се жени за ромка.

Абе много ви се чудя Какво значение има какъв е?Щом го обичаш и харесваш.. Не съдете по хората какви са по произход,а по това дали са Хора! Който разбрал разбрал...
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Град
    sofiqqq
    Цитирай Първоначално написано от midle
    Хубава работа , ама циганска работа...

Сигурна ли си че си от български произход?
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Голям фен Аватара на MissBianka
    ами... ако наистина е добър както казваш и се държи добре с теб,няма значение какъв е ! щом си си го избрала , успех

Тъпа предубедена и повърхностна...въобще порастни (на акъл) и после пак мисли за връзки...ако можеше да започнеш тази връзка и мислеше че е правилна темата нямаше да я има...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

тва циганите са опасна напаст не се занимавай с тоя по добре да не ти разказвам на една моя приятелка на гаджето и кво са направили тея нещастни копелета

am az neznam kwo da ti kaja..ama az poznwam edin polu rom da go kajem..abe mene me kefi.. dedagoznam kuwto e murgaw olele... (love) ama pomisli predi da se fanesh s nego 6toto ciganite sa opasni da si znaesh.!!! ama ako se obichatee zdrawe da e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си