- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А при вас?
Нормално ли е аз да съм българка, а да харесвам момче от ромски произход-лелееееее толкова е сладък и какви мускули има, много готина походка, а в лицето е толкова красив. Много е добър и работлив..
Ох, отплеснах се.. Та-нормално ли е? Случвало ли ви се е?
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
що ми идва да се гръмна след като го прочетах
![]()
Боже...
Ми ако се обичате кво лошо има ?! ако ще и узбекистанец да е |( пфф
white sensation![]()
^^ абсолютно съм съгласнаКво ти пука какъв е ?!
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Любовта,не признава закони,раси и т.н Поддържам си тезата,че няма нищо лошо,в това единият да обича,човек,който е от друга раса.Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
Успех,стига наистина нещата да са сериозни!
Благадаряяя-успокоих сеее!!!!Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Ако се обичате не трябва да ти п ука особенно.
Преди всичко друго сме ХОРА! Няма да е лошо да го запомните. Казвам ви го като човек който са плюли (буквално) защото е от България...![]()
Лично аз съм против такива връзки, имам предвим между българин/ка и ромМоже би, защото съм си патила от тях или ддзн ама никога не бих могла да гледам на ром по друг начин, освен като на враг, паразит, който трябва да бъде премахнат
Това си е мое мнение, така че ...
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Няма значение какъв му е произхода.Любовта е важна,а щом нея я има,няма причина за тревога.Успех!!!
а да не ти пука...за любовта граници няма...радвай се на живота отдайму се едно хубаво..обичайте се на спокойствие любете се и всичко е ОК![]()
"В живота няма такова пълно отчаяние като това, което идва с първите моменти на непоносимата тъга.Когато още не сме знаели какво е да си изпитвал такава тъга и после тя да е отминала,да си се отчаял безнадеждно и последа си възвърнал надеждата си. "
Леле к'ва любов бълнувате тя харесва само външноста муИ на Брат Пит да прилича пак си е циганин
![]()
![]()
![]()
половината казвате - "к'во като е циганин, ако се обичате няма значение" ама съм сигурен, че в реалността никога не бихте погледнали мангал...к'во ми се правите във форума
![]()
Хубава работа , ама циганска работа...
Сигурна ли си че си от български произход?
няма значение че е циганин какво от това какъв е...аз имам приятел циганин (само приятел ми е) и мога да кажа че по свесно момче от него не познавам..страхотен човек и никога не съм гледала на него като просто един циганин няма и да го направя![]()
Според мен е Ненормално!
не виждам нищо лошо,всички сме хора,щеше да е ненормално,ако харесваше охлюв,примерно :P
Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
Според мен ... не питаш нормално ли е ... и т.н.т. а питаш какво ще си помислят другите .... ето ти и отговора : " Малко ли и бяха българите , че с циганин се е хванала " ... ако питаш мен се опитай да се дистанциташ от него ... колкото и да е хуваб какъвто и да е не е българин ... което рано или късно ще започне да ви пречи дори и да се обичате неземно много ... , а и не само расата ще ви пречи ... всички казвате не слушай какво говорят хората винаги като чуеш " Тая па са хванала с мангал " винаги ще те боли ... такаче ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не живееш за другите като ти харесва има ли смисъл дори да ти кажем че е лошо да испитваш такива чувства към него на сърцето не може да се заповядва и пак ще го харесваш![]()
на мен мангал ми е предлагал да тръгнем ама НИКОГА!!!!!!!!дори приятели цигани нямам немога да ги трая...нз защо така
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз познавам един много готин узбекистанецПървоначално написано от xpici
![]()
От кой град си?Първоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Get what you can and never get back