.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Кръв по време на секс.

Случвало ли ви се е по време на секс,на момичето да й потече кръв,при положение, че не трябва да й идва??? "а и не е дествена" със сигурност!!! проблем ли е това или....?

т.7
    krem4et0
    hi

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Колко пъти го е правила преди?Ако го е правила само един два пъти може да се получи така, ако не най-добре да потърси помощ при гинеколог.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Няма такова не трябва да и идва, цикълът идва когато си поиска, без да пита, така че може това да е ... Пък ако и е свършило преди два три дена може ако си бил по груб да си я наранил ... Имало ли е болка? Колко време след акта е текло или само по време?
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Цитирай Първоначално написано от mir4eto93
    Няма такова не трябва да и идва, цикълът идва когато си поиска, без да пита, така че може това да е ... Пък ако и е свършило преди два три дена може ако си бил по груб да си я наранил ... Имало ли е болка? Колко време след акта е текло или само по време?

Наистина може да си я наранил нещо !

???

болка имаше,колкото до това кога е текло само по време на секса,и то не много!!!
    hi

kvo zna4i cikal idva kogato si iska.... na po- golqmata 4ast ot jenskoto naselenie im imdva na to4na data....

ina4e po temata moej i da si q protarkal
    spoko 6te ojivee

Re: ???

Цитирай Първоначално написано от Dageto85
    болка имаше,колкото до това кога е текло само по време на секса,и то не много!!!
    moje devstvenata i tsipa da ne se e bila dorazkusala i sega da se e ....

...

мерси за отговорите,ам само да добява,че след това пак го правихме 2-3 пъти и нямаше нищо???!
    hi

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ако сте взимали предни дни хапчета за бърза реакция след секс и сте забравили, зна4и сте и предизвикали цикъла и за тва е неочакван.
    не съм мн запозната, но може за тва да става дума... ддз тва е предполагам или си я претъркал, щото не се е навлажнила достатъчно.
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    ако сте взимали предни дни хапчета за бърза реакция след секс и сте забравили, зна4и сте и предизвикали цикъла и за тва е неочакван.
    не съм мн запозната, но може за тва да става дума... ддз тва е предполагам или си я претъркал, щото не се е навлажнила достатъчно.

vse si mislq 4e ako q e proturkal ili naranil 6te q e zabolqlo ama karaite....

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    vse si mislq 4e ako q e proturkal ili naranil 6te q e zabolqlo ama karaite....
    болка имаше
    !!!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Sluchvalo mi se e. I ne vqrvam da e neshto seriozno. Moje da te e naranil bez da iska.

...

след като ти е се е слу4ило ходи ли на лекар?защото аз много се притеснявам...и незнам какжо да правя
    hi

Нещо си я протрил .. !
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от Dageto85
    след като ти е се е слу4ило ходи ли на лекар?защото аз много се притеснявам...и незнам какжо да правя
    Togava otidi na lekar.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Случвало ми се е. Гинекологът ми каза, че в първата година от сексуалния живот е нормално.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си