- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кръв по време на секс.
Случвало ли ви се е по време на секс,на момичето да й потече кръв,при положение, че не трябва да й идва??? "а и не е дествена" със сигурност!!! проблем ли е това или....?
т.7
krem4et0
hi
Няма такова не трябва да и идва, цикълът идва когато си поиска, без да пита, така че може това да е ...Пък ако и е свършило преди два три дена може ако си бил по груб да си я наранил ... Имало ли е болка? Колко време след акта е текло или само по време?
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Първоначално написано от mir4eto93
Наистина може да си я наранил нещо !
болка имаше,колкото до това кога е текло само по време на секса,и то не много!!!
hi
kvo zna4i cikal idva kogato si iska.... na po- golqmata 4ast ot jenskoto naselenie im imdva na to4na data....
ina4e po temata moej i da si q protarkal
spoko 6te ojivee![]()
moje devstvenata i tsipa da ne se e bila dorazkusala i sega da se e ....Първоначално написано от Dageto85
мерси за отговорите,ам само да добява,че след това пак го правихме 2-3 пъти и нямаше нищо???!
hi
ако сте взимали предни дни хапчета за бърза реакция след секс и сте забравили, зна4и сте и предизвикали цикъла и за тва е неочакван.
не съм мн запозната, но може за тва да става дума... ддз тва е предполагам или си я претъркал, щото не се е навлажнила достатъчно.
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от soulja_girl4e
vse si mislq 4e ako q e proturkal ili naranil 6te q e zabolqlo ama karaite....
vse si mislq 4e ako q e proturkal ili naranil 6te q e zabolqlo ama karaite....Първоначално написано от soulja_girl4e
болка имаше!!!
Първоначално написано от Riot
Sluchvalo mi se e. I ne vqrvam da e neshto seriozno. Moje da te e naranil bez da iska.
след като ти е се е слу4ило ходи ли на лекар?защото аз много се притеснявам...и незнам какжо да правя
hi
Нещо си я протрил .. !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Togava otidi na lekar.Първоначално написано от Dageto85