Ох, сори за спама ама, аз се дразня от тъпите и некомпетентни мнения тип:
" Зарежи го" / "Кво се оплакваш, нали ти е слънцето" Ба*и липсата на грам човещинка, бе Хора!!!
По темата
1. Щом е на 18 - 12клас, тогава е супер якото учене! Матури, изпити и куп други щуротии, а не както някои твърдят - купончета и безредие.
2.Това, че родителите му го държат изкъсо, съвсем не означава, че за консервативни задръстеняци - само погледнете в какъв свят живеем и тогава коментирайте, че хората си пазят детето - разбираемо е. (в някакви граници естествено)
3.Това, че ти правиш компромиси е добре, показваш, че го обичаш НО
(моят съвет) поговори с него и откровено му кажи, че Връзка се гради на Взаимни компромиси, а не на едностранни или ('щото или има прекален респект към родителите си, че да не може да поговори с тях, или е безхарактерен и прави каквото му се каже) Та направо в директен текст му кажи, че разбираш всички стриктни мерки в училище и вкъщи, но би искала да ти отделя повече време. И в никакъв случай не занемарявай себе си и успеха си заради него, не бива само ти да се съобразяваш.
Лирическо отклонение - и двамата с приятеля ми сме 12 клас, което означава прекалено малко време заедно, но точно този пример ми показва, че голямата любов може да съществува въпреки "големите" препятствия (които след години ще ти се струват смешни, наистина )
Съжалявам, унесох се в писане, надявам се да съм ти била полезна. Успех!!!