.. ami zna4i na 18 sam .. istoriqta mi e slednata .. s priqtela mi sme zaedno blizo godina ot razli4ni gradove sme no po4ti vsqka sedmica ili prez sedmica sam pri nego smisal ne e fatalno tolkova .. i taka toi e dosta revniv i sme kasali ne vednaj i to nikoga za ne6to naistina vajno vinagi za nqkvi si gluposti .. za koito men izkarva vinovna .. nzm vs hora pokrai men mi kazvat da go zareja 4e vaob6te kakvo bade6te me o4akva s nego samo da se tormoza .. osaznavam go no ne moga .. obi4am go mnogo .. toi sa6to mi go kazva .. no problema e v tova 4e kogato se skarame vnagi e mn kraen s dumite si - napr " ne iskam da te vijdam pove4e ne iskam da te 4yvam" ei takiva gluposti i posle mi zvani no iskah da vi popitam kvo mislite za momenta zna4i- ima mi parolata za skype kakto i az negovata v abonatite mi e samo toi da otbeleja naprao sam mu se otdala izcqlo moje da zvu4i sme6no no i az ne moga da se poznaq .. i predi izvestno vreme mi se vklu4i nqkvo mom4e nepoznat i az direktno go blokirvam 4esno vi kazvam zagubila sam vsqkakav ineteres kam dr mom4eta no toi qvno ne go oceni... i taka onq den toi mi vliza v skype i vijda v blokirani i naprai skandal 4e ne sam mu bila kazala 4e nqkav mi se vkl trqbvalo vednaga da mu se obadq da kaja.. lele hora sme6no mi e da go govorq daje i se po4na samo se tormozq ot tvoite gluposti kolko pati sme govorili za teq ne6ta i pak gi kaza teq ne6ta ne iskam da te vijdam i v momenta sme mai razdeleni e hora kajete tva povod li e a 5 min predi da mi vleze v skype mi kazva kolko me obi4a .. 6te vi pomolq bez bazici... kvo da praq za boga obi4amm go i sam svknala s nego no .. nzm zanapred ako e taka .. kav jivot.. ohh nzmmmm