Цитирай Първоначално написано от sweet4esf
zashtoto sa si takiva...zashtoot rqdko mogat da obichat a kogato obichat trqbva da im se dokazva vsqka sekunda che i nie gi obichame i sa edinstveni za nas..prosto da im budem robii kakto kaza edno momche v temata mi...
e moqq prosto tui kato bivshata mu go e naranila mn go beshe strah da ne go naranqta otnovo i si beshe slojil nqkva pregrada i neiskashe da mi vqrva..vse sum bila s dr svalqla sams e nz kvo a az sichko zarqzahh zaradi negoo ..
no vs s vremeto mila...
kogato zagubqt shte osuznaqt..
e predi 1h nekade mi pisa...che me obichall..
che nz si kvo..no az sum tvurda da e tova mejdu nas..
vseki ima nervi i turpi DO EDNO VREME..
povqrvai ako sega ne spresh s tvoq SE NQKOGA SHTE GO NAPRAVISH NO TOGAVA CHUVSTVATAT VECHE SHTE SA OHLADNELI kakto pri men se sluchi
.. absolutno sashtata rabota .. ako izlqza nqkade s moita pr-ka zadaljitelno spored nego sme bili s mom4eta a az si ograni4ih izlizaniqta tolkova mnogo 4e s edna duma nikade ne hoda samo da ne mu e gadno da ne si misli gluposti .. i toi pak taka da prai .. nikoga napr otkakto sme zaedno ne sam hodila na disko v moq grad kogato sam bez nego za6toto ne mi se misli kav skandal 6te po4ne vednaga 4e sam se zaribqvala ei takiva .. kato si naumi ne6to zadaljitelno e prav ei tva me sasipva