... v momenta sam v takava sityaciq 4e nzm kakvo da mislq naistina .. sled toq glupav skandal tva stana v srqda . ve4erta ne mi diga6e tela .. v 4etvartak mu zvannah i toi dosta gadno mi govore6e ne6ta ot roda na .. az priklu4ih ne moga da tarpa pove4e.. teq ne6ta ne gi 4uvam za parvi pat i znam 4e naro4no gi govori .. kato mi gi nagovori po4na da mi kre6ti za6to ne sam mu bila kazala za teq ne6ta i az kazvam .. zabraih ima tolko po vajni ne6ta az za teq tapotii 6e misla za nqkvi si nepoznati .. i se qdosh i zatvorih i mu napisah nqkolko sms 4e ne ocenqva tva koeto sam napraila za nego .. kolko sam se jertvala .. 4e nqma smisal za takiva gluposti .. 4e ako darji na men nqma s takava lekota da se otkazva .. i toi vednaga mi zvani i mi kazva .. molq te spri da mi gi pi6e6 ne gi 4uvam za parvi pat .. i pak se po4na 6to ne mi kaza karahme se tam malko i zatvori posle mi pi6e sms " lubov kvo stava nqma li da mi hvarli6 pak nqkoq magla " i az mu pi6a da prestane da si misli takiiva gluposti ama dotolkova se bqh iznervila 4e naprao plakah ot nervi i pak se po4na sama si si vinovna .. da mi be6e kazala sq se sardi na sebe si.. pi6a mu ima li smisal zaradi nepoznati daje da stavat teq ne6ta .. toi pi6e ima da ne vednaj sme govorili da mi kazva6 vsi4ko .. i taka ve4erta pak ne mi digna ... v petaka ve4erta pak ne izdrajah i mu zvannah govore6e mi savsem normalno tam za nqkvi negovi ne6ta kolata ei takiva smisal vse edno ni6to ne be6e stanalo .. i vika po kasno 6ti zvannna i naistina mi zvanna po kasno no az naro4no ne vdignah napraih se 4e spa .. i mi pi6e sms : ei baby trqbva da provedem edin seriozen razgovor spri s tea detski gluposti .. zamisli se malko .. e kvo e tva napravo se 4uda kvi ne6ta lele .. neska pak kato se 4uhme se skarahme i se po4na ami obi4am te imam 4yvstva kam teb ama ne moga da si zatvarqm o4ite ei takiva palni ama palni gluposti vqrvaite mi pobarkvamm seeeeeeeee