- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако можехте да избирате през кой век да живеете?
^ Последния сещам ли се защо или може би да? :Р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
50-те, 60-те, 70-те и 80- те години на миналият век в Америка.
70-те, 80-те и 90-те години на миналият век в България.
70-те години на миналият век в Германия и Франция.
Древна Япония.
хихи определено 20те години на Америка![]()
Е,замисли се-тогава не е имало чалгаПървоначално написано от global
![]()
И мене първата половина на 20-ти век мн ми харесва, някой го беше казал, хаха :Д
Края на 15 век също е било найс, географски открития а-у , хаха :Д
Половин- един век пр.н.е. също бая интересни неща са се случвали ^^
А напред в бъдещето направо не ми се ще![]()
А за глобал. Пффф...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Връщам се тутакси в 20 век !![]()
Може да ви прозвучи глупаво,но винаги съм искала да знам какво е да живееш в индианско племе. Ако имах възможност бих се пренесла там с машината на времето.
През седновековието,но не вечно просто искам да усетя атмосферата![]()
Down On The Farm!!!
Не мога да определя точно. Искам да видя цялата история (само да гледам, за да не се изкуша да променя нещо). От динозаврите,троянската война, Александър Македонски, древен Рим, Елада, после Средновековието(рицарите и замъзците, дали е имало крал Артур и всичко около него) и Ренесанса (да видя Леонардо как рисува и прави схемите си), как се правят музикалните инструменти (цигулка и пиано), после и другите епохи и 19 и 20 век във всички държави, но най много искам да видя цялата история на България и всички борци за свобода. Може би и скандинавските страни и далечния изток. Интересно ми е какво е ставало във всички континенти.
Ако мога,ще се върна по- времето на Хан Крум.![]()
Защо пък да се поддавам на манипулация?Защото съм на едно мнение с някои хора? Това не значи манипулацияПървоначално написано от global
Колкот пъти съм се карала и спорила не е истина...както и да е. Няма да се обяснявам.
Защо да се върнеш назад в такива условия ли? Ами от чиста любознателност!За да научиш нещо различно, защото тогава проблемите, традициите и ежедневието са били различно. За да си обогатиш начина на мислене и въображението. Ето защо.
Да - сега имаме удобства като коли, телефони, интернет и пр. обаче когато тези неща ги е нямало въздуха е бил много по-чист, заболяванията много по-малко и стреса почти го е нямало. Също така тогава хората не са се оплаквали толкова колкото сега и неграмотните са си изработвали хляба. Докато сега малките келемета само седят на компютъра и се чудят дали да чатят в скайп или да цъкат на делта форс(примерно).
![]()
Ти си зле. На български е ХАН, а на английски/немски/etc. е KHAN.Първоначално написано от tqnko
Ренесанс (: И нататък.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
мн бих искала да видя Бийтълси нз кой век е това там където ходят с едни големи рокли май Ренесанса и т.н също искам да видя с очите си Моцарт и Вивалди ,Бах...мн ми е интересно какви са били
искам да видя също Клеопатра и по тчно Древния Рим и Египет..и мн още
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
1-2 века напред в бъдещето... При условие, че не е избухвала 3та световна война![]()
![]()
The Spark
+100000000000000000000000000000Първоначално написано от global
Средновековието не е лошо.
По негово време християнството упрявляваше света![]()
Ето няколко паметни дати и места, на които бих искал да присъствам:
9 ноември 1989 - Берлин, падането на стената.
Втората половина на 19 век - американския див запад.
1955 г. - Американския юг, да наблюдавам възникването на рок енд рола
"Evil is powerless, if the good are unafraid."
- Ronald Reagan, 1981
аа колко яка тема
ами 2 варианта
Единия е да се родя около 1940-45 и да живея или в западна Европа(и Америка) или в София.1940 защото 1960 ще съм на 20 а 60те години са били най-яки(хипита, beatles и въобще яка музика,Пражка пролет,IX Международен младежки фестивал в София,България без панелки или поне малко,също така ми е интересно какъв е бил живота по време на комунизма)
Другия вариант е да се родя 1860-65-70 защото така ще преживея Освобождението ,България след Освобождението имам шанс и за 2те световни войни предпочитам 2рата(защото ми е по-интересна),но така пропускам Чернобил, Берлинската стена и България по време на комунизма.
Аз съм си добре сег а, но в 19 век също бих искала да поживея...![]()
![]()
![]()
![]()
Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....
Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )
'90s в NYC![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Реших, че ще пишеш "когато мъжете бяха мъже, и жените бяха мъже"![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Когато тигрите бяха педерази, а от котешки черва се правеха презервативи...
-I dont sympathize
Please open your eyes!