Не, просто като се заядат с теб, не те пускат да влезнеш в училище, защото нарушаваш правилника на училще, а ти си се подписал, че са ти го прочели. А като не те пускат, правиш отсътвия.

Сега да си кажа и моето мнение. Според мен доста от парвилата са си полезни, като не ги спазваш получаваш мъмрене и викане на родители, което помага доста за дисциплината. Но както е от тази година да те поставят пред избора да напуснеш заради дълга коса, е просто малоумно. Това просто озлобява учениците и те се чудят как да се опълчват вече на всичко.

А да и не е нормално да седиш гладен, защото знаеш, че няма да те пуснат нагоре, а ако излезнеш да си купиш нещо и да го изядеш, ти трябват повече от 5 минути /в сряда междучасията са по 5/ и съответно получаваш закъснение. Аз поне като съм гладна и спирам да мисля и само чувам как учители ме подтикват да се намеся в някоя дискусия, но на мен в ума ми е хранаааа

То не е толкова строго, учител няма да ти се скара, обаче е зор да минеш през охраната и аз не пия кафе, но другите момиче, ги слагаха в пликчета и в чантата.