Лятото се запознах с едно момче в саит за запознанства ... видяхме се на 2рата седмица... Първоначално си казах бляк отврат ... Но излезнах с него 2ри път.... незнам защо.... тогава се оказа че той си имал гадже от 3 години при което на мен ми стана супер гадно но нищо не му казах ... спряхме да си пишем тоест аз на него не писах ...
Получавах суобщения от типа ''ша та чукам ли'' и подобни от което разбрах че му е само за ебането ......
Заминах на море и един ден той ми писа и вс започна отначало почна писане на смс-и сигорно имам към 50 смс-а от него.... и видяхме се и пак се изпокарахме Тогава разбрах колко мн го харесвам ... След тва пак не си писахме дълго време и сега пак всичко почна отначало ... той ми пишеше какви ли не неща че ме обичал и незнам си какво още ... Понеже ме беше страх да го попитам какво става м/у нас накарах братовчедка ми те двамата се познават също ,,,, незнам защо но той се обиди от това ... от тогава демек 1 месец той спря да ми пише аз като му пиша и той отг.. но не е както преди ,,,, не съм го виждала месец и половина страшоно ми липсва и мн искам да се видим но имам чуството че съм му безразлична а аз като първата тапачка му тичам след задника ,,,, какво да права да се опитам ли да го накарам да излезнам пак или няма смисал