- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо всички мислят така???
Защо много хора са против големи разлики във възраста аз например познавам идно момиче на 13 а приятелят й е на 22 и са много щастливи заедно от 3 месеца и половина.Защо много хора казват че е само заради едното ебане.Кажете мнението си.
защо ли...ами защото....защото в повечето случаи (да не казвам всички) момиченцата се заблуждават че някви мъже на по 22+ са влюбени в тях
и мн и обичат и бла..бла..
а те явно искат нещо по - различно..секс с малко момиче
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Защото няма такива случаи.
Винаги момчето ходи с лапето по изгода. За да може да си чука малкото тясно момиченце, пък то така хлътва по него, че го боготвори и така става още по-сладко.
А за любов между 13 и 22-гдишен мога само да се изсмея. Никой мъж не би тръгнал с дете поради причината, че тя е дооооста умствено изостанала в сравнение с него. Просто чисто физическо привличане.
П.П. Браво на пича дето си поебва 13-годишно п****це... то бива педофилщина ма той е прекалил.. ма може пък да си заслужава ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
идно![]()
а пък тфаа за разликата е уникално тъпо ... лапе с чичко![]()
едно,че наистина е подсъдно ... друго,че мене лично би ме било срам![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
отговори си на въпроса.. твойте познати правят ли секс ... да.... работата е ясна , ходи с нея защото никоя на неговата възраст не му се вързва, а на малкото момиченце лесно може да му се завърти главата. И ако още си мислиш, че не е така, помисли си защо момичетата не ходят с по малки момчета, особено 22 годишно момиче с 13 годишно момче , еми що, просто е не са им на акъла... при момчетата е същото просто тях повече ги вълнува достъпното е***е
Samе shit... different way
Абсолютно вярно...И незаконно..Смята се за блудство с малолетен..Първоначално написано от MakeMeLaugh
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Защото повечето 13 годишни момиченца си мислят че някаф на 22 има чувства към тях , а в повечето случаи той неможе да си намери по-зряло момиче което да му се върже и се ориентират към по-малките с мисълта че са по-наивни . . . което е много тъпо и жалко![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Защото едно 13 (14, 15, 16) годишно момиче не може да се сравнява с един мъж - нито му е на акъла, нито на годините, нито нищо. Малките са много влюбчиви, нужни са им две мили думички от някой батко, за да хлътнат до уши. Какво по-хубаво от това? Никой нормален и свестен мъж няма да се хване с 13 годишно дете.
q stiga gluposti!kakvo 6te tursi 22 godi6en MUJ v 13 godi6no DETE,deteto estestveno hlutva po batkoto i e gotovo da si vdigne krakata pred nego,za6toto vqrva v lubovta,a toi est iska prosto sex s edno glupavomomi4e,tq ne e jena i NE E interesna za nego!kakvo moje da mu dade tq,a kakvo moje da mu dade jena na 20+ godini(ne samo v sexa)
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Значи това тука нищо не е. И аз не мога да разбера Момчетата които хлътват по тези хамстери. Аз съм на 22 години но имам приятел на 26 които ходеше с 14 годишно момиче. Така преди всички да сте почнали да освирквате, ще ви кажа че тои си я обичаше. Знам че е за смях но съм говорил с него по мъжки на четири очи и савсем откровенно чесно ми е споделял. Лично аз имах връска една година със жена на 27 години. И повярваите ми направо ме напушва на смях накои дребосък като почне да ми се натискаСпорет мен проблема не е в малките момиченца ами в големите "мъже"
в кавички. Това са хора без сексуален опит и правилна орянтация които трябва да се срамуват от себеси. А до хамстерите
те винаги са ровели в гащичките си чудеики се абе тъс дупка що ме сърби? До "мъжете" искам да кажа: Хора вземете се в ръце и хванете нещо на ваще години. Ще разберете че това до тук което сте испитвали и наричате лубов
секс
са пълни глупости и заблуди. Хаиде за лубов можеби в по редки случеи. Стъпете си на краката и се докажете че си оправдавате чепа между краката. Дори тои да не е от наи големите
![]()
Това е доста тъп въпрос,чесно! Ако беше наясно със значението на думата ПЕДОФИЛ щеше да знаеш,защо сме против. И отделно кой нормален човек би си хванал за любовница момиче,10-15 години под него?Освен ако не е супер задръстен и не може да си хване приятелка на неговата възраст, и още по отделно,защото вие дребни сте прекалено тъпи и безмозъчни за да им се вързвате на ласките и да си мислите "Оле,аз ходя с по-голям от мен,всички сега ми завиждат"
Нека ти кажа нещо за чувствата.Чувствата са като гърдите на майка ти.Знаеш къде са,но е по-добре да не ги почувстваш.
darla, поправи ме ако греша, но и твоята разлика с мъжа ти е около 9 години и не си била над 20, когато сте се срещнали.......А и преди него си имала връзка с 9 години по-голям. Видях в друга тема. с какво твоите връзки са по-различни, че така критикуваш?
По темата - най-малкото е подсъдимо. Дори с нейно съгласие, той е извършил престъпление!!!
emi 4e to si e taka ako tvoita tam 13 godi6na priqtelka ne se e nae***a s 22 godi6niq si priqtel dosega imai v predvid 4e 6te stane za6toto momi4encata na tazi vazrast o6te si mislqt 4e dqdo koleda ima i 4e vsi4ko e rozovo a vsq6tnost batkovcite na tazi vazrast iskat sex i ni6to drugo.
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
Ибаси майката мееен....ся ако хората са на по 25-6 години... 6 или 8 години не са проблем ама извиняявай... 13 ... тва е бахти смешката чоек то не знай де са намира още ... пък тръгнала да се пуска на "умници" който не е нужно да са супер хитри да я примамят ... ае мани ... напрау не ми се говори!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
kritikuvam,da,za6toto govorq ot opit.kogato bqh na 14 se hvanah s tozi,po-golemiq ot men s 9godini!i togava si misleh 4e toi e aaadski vluben v men,estestveno sleed godini ve4e sum proumqla ne6tata.Tazi moq vruzka s NI6TO ne se razli4ava s gore-spomenatata.Za razlika ot masovite kritiki,az kritikuvam SAMO kogato znam ne6to ot opit.Sega dobre li ti e ve4e?Първоначално написано от krem4et0
![]()
Razlikata s muja mi e 8 godini i mi e dokazal ot samoto na4alo,4e ne zaradi sexa e s men!Preminahme prez tolkova peripetii,4e ako be6e s men samo zaradi sexa 6te6e da se otkaje o6te v na4aloto na vsi4ki trudnosti.
Tiesto-my God!
Мен лично би ме било срам да хода с некоя по-малка от мен цели 9 години .. напрао неам думи .. !
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
^i nai-jalkoto e 4e kogato bqh s tozi tip,toi ima6e seriozna priqtelka ot 3godini i UJ 6tqha da se jenqt,a toi si pozvolqva6e da e s druga(s men),mislq,4e sum znaela za6to vsu6tnost e s men,n vse pak takuv BATKO da oburne vnimanie na 14-god pikla.nqma zna4enie,hubavoto e 4e celiq cirk produlji ne pove4e ot mesec!
Tiesto-my God!
to si e napravo pedofiliq ako pitate mene
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
DO YOU WANNA FUCK![]()
![]()
![]()
ТЪПИ СТЕ !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защо момичетата харесват по големи ли тва не го ли зн щото ние мъжките се развиваме по павно и полово и по сякав начин така че ако се сравни едно момиче и момче на по 16г момичето мисли като за 20г а момчето като за 14 тва е една от причините много момчета да са без гажета и дори да не са имали никога гаджета на по 17-18г вече. другата причина е че имат кола кои да им плаща сметките и т.н но тази 1вата е според мен усновната а 2рата е адски тъпа но и такива ги има![]()
Епа за тебе като няма значение, да те запозная с дядо си?Той е на 93,много запазен за възрастта си,атлетичен и си пада по пачи!Виж за потентността му не съм много сигурна,но винаги мога да ви подаря виагра!В името на една добра кауза,в името на любовта...Първоначално написано от galchetyyy
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
+123567Първоначално написано от get_high
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Офф боже,"skuck", 6 или 8 години не са били проблем? Мисли преди да говоришНяма значение ако и 2те личности са над 20те,но .. когато едното е дете,другото е зрял мъж,тази разлика е скандална
Нека ти кажа нещо за чувствата.Чувствата са като гърдите на майка ти.Знаеш къде са,но е по-добре да не ги почувстваш.