.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Аз принципно съм ЗА , да има разлика в годините(дори и толкова голяма),но при случай ,че момичето е на повече от 18 години и горе доло знае какво прави!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    След като на 14 ти си била глупава в това отношение, как очакваш някоя на 13 да е по-умна???
    Ami za tova izkazvam mnenieto si,za da se 4ukne neinata fr v glavata dokatoe o6te rano,a ne se e uvlqkla suvsem po toq batko,za6toto istoriqta poznava dosta slu4ai,zavur6va6i pagobno,zaradi rabzitite "me4ti"na malko momi4e.ti kakvo protiv ima6 da izrazq mnenieto si svobodno???

Всички най-много мразим да ни казват порочните да не повтаряме грешките им
    Добре че майка ми и баща ми спряха да ми казват "не пуши, не пуши", като те самите пушат постоянно, че иначе напук щях да почна да пуша
    Затова, Дарла, трай си там. Най-много да си помисли момичето: "Ето тая дарла е сгрешила, но после си е намерила супер готин приятел, така че и аз продължавам така."

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от danymark
    Офф боже,"skuck", 6 или 8 години не са били проблем? Мисли преди да говориш Няма значение ако и 2те личности са над 20те,но .. когато едното е дете,другото е зрял мъж,тази разлика е скандална
    +1

И се чудя кво ще види 23-4 годишния в 13 годишна....
    Аз съм на 14 и ще ми е адски тъпо да тръгна с някой 23-4 годишен... Просто странно ми изглежда.... и смешно..
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от fewtcher
    Всички най-много мразим да ни казват порочните да не повтаряме грешките им
    Добре че майка ми и баща ми спряха да ми казват "не пуши, не пуши", като те самите пушат постоянно, че иначе напук щях да почна да пуша
    Затова, Дарла, трай си там. Най-много да си помисли момичето: "Ето тая дарла е сгрешила, но после си е намерила супер готин приятел, така че и аз продължавам така."
    ami tq da produljava kakto si iska,izbora e nein,a ti tozi ton "trai si tam" moje6 da go durji6 vku6ti,ne i pri nepoznati hora

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sapa91
    защо момичетата харесват по големи ли тва не го ли зн щото ние мъжките се развиваме по павно и полово и по сякав начин така че ако се сравни едно момиче и момче на по 16г момичето мисли като за 20г а момчето като за 14 тва е една от причините много момчета да са без гажета и дори да не са имали никога гаджета на по 17-18г вече. другата причина е че имат кола кои да им плаща сметките и т.н но тази 1вата е според мен усновната а 2рата е адски тъпа но и такива ги има
    Всъщност момичетата си мислят, че мислят като 20 годишни, ама са си 16 годишни пикли всъщност
    А иначе по темата - ми като станеш на 22 ще разбереш защо изглежда смешно 22 годишен да е влюбен в 13 годишна, освен ако не е някакъв малоумен

Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Защото няма такива случаи.

Винаги момчето ходи с лапето по изгода. За да може да си чука малкото тясно момиченце, пък то така хлътва по него, че го боготвори и така става още по-сладко.
    А за любов между 13 и 22-гдишен мога само да се изсмея. Никой мъж не би тръгнал с дете поради причината, че тя е дооооста умствено изостанала в сравнение с него. Просто чисто физическо привличане.
    Абсолютно вярно...И незаконно..Смята се за блудство с малолетен..
    i az taka mislq..

Ексклузива след 10 години ще е следния: малки 10 годишни курви мислят в перспектива..хващат някой женен с две деца на около 38-9-40 и си живеят щастливо и "хич" не е само за ебането..НЕЕЕ!няма си мислиш такива неща! .... Закон за педофилия?Че на кой му пука!Чушката в боба и да се оправят! Зле си!

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Защото няма такива случаи.

Винаги момчето ходи с лапето по изгода. За да може да си чука малкото тясно момиченце, пък то така хлътва по него, че го боготвори и така става още по-сладко.
    А за любов между 13 и 22-гдишен мога само да се изсмея. Никой мъж не би тръгнал с дете поради причината, че тя е дооооста умствено изостанала в сравнение с него. Просто чисто физическо привличане.

П.П. Браво на пича дето си поебва 13-годишно п****це... то бива педофилщина ма той е прекалил.. ма може пък да си заслужава ;д
    Абсолютно съгласна.

И да, малките са глупави, и аз като дарла имам кофти опит с 6 години по-голямо момче. Използвачи са... безскрупулни свине.
    Малките момиченца са готови на всичко в "името на любовта" и са адски навини, а батковците само ги гърчат... И да не се беше случвало на мен, е по-ясно от бял ден кой е по-виновен, по-тъп и по-жалък..
    ДЕТЕТО няма акъл още, готово е да си "вдигне краката" както казаха по-назад в темата заради баткото, а баткото вече е голям и се предполага че не трябва да се занимава с лапета, че има акъл и че е ОТГОВОРЕН. Ама на, некви жалки паляци на по 20-22 не ги поглеждат наборките и затова "омайват" дечицата... Що за работа... Тва са наистина уникално жалки хора. И жестоки. И безотговорни. Нещастници.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    защо ли...ами защото.. ..защото в повечето случаи (да не казвам всички) момиченцата се заблуждават че някви мъже на по 22+ са влюбени в тях и мн и обичат и бла..бла.. а те явно искат нещо по - различно..секс с малко момиче
    Понякога не е така

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Разликата с моето момиче е 11 години

Град
    В.Търново
    5години ако са голяма разлика, значи тези които казват, че неможе да е любов това, ке им кажем да се сопрат, щото просто не е така

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ne ste li suglasni,4e vsi4ko e aaadski otnositelno.pone spored men ima razlika...ako momi4eto e na 13,a mom4eto na 21 e edno.no sled 7god naprimer,kogato momi4eto e na 20,a mom4eto na 28-ve4e moje da e suvsem drugo i da ima lubov.FAKT e 4e muj na 20+ nqma kakvo da tursi ot momi4e na 13-14-15 osven sex

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от darla
    a ti tozi ton "trai si tam" moje6 da go durji6 vku6ti,ne i pri nepoznati hora
    Да, бе... Ако го каже на мама, сигурно ще я/го накажат.

Като бях на 14, живеех в град с военно поделение и беше много модерно да ходиш с някой от войниците - всички "готини" го правеха. Е, аз си хванах пич от паршутния в Пловдив. И понеже всички искаха да са най, пробваха и те. Не се получи. И за 2 седмици модата мина, понеже вече имаше и по-яко нещо от пехотата.

ПП: dimitar_ak, ти не беше ли на 36? Поне в едната тема някой го каза... Тааа, къде се силиш, душицо?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

ПП: dimitar_ak, ти не беше ли на 36? Поне в едната тема някой го каза... Тааа, къде се силиш, душицо?
    На 33 съм и приятелката ми е на 22. Пълнолетни сме по всички закони :P

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak

А ти по едно време не искаше ли да й отмъщаваш

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak

Точно моята мисъл. В тази тема май ставаше дума за момиченца/батковци.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    защо ли...ами защото.. ..защото в повечето случаи (да не казвам всички) момиченцата се заблуждават че някви мъже на по 22+ са влюбени в тях и мн и обичат и бла..бла.. а те явно искат нещо по - различно..секс с малко момиче
    абе случва се и момчето да я обича, ама то в случай когато на пича няма коя да му върже на неговата възраст и се обръща към значително по- малки с цел по- лесна манипулация

Ъ.. УАУ те са ЦЕЛИ три месеца заедно... Противни са ми такива разлики... Гнусни са ми. Пикла на 13 години, която не знае въобще кво иска от живота и мъж за женене. Я се скрийте бе.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Еми защото в повечето случай в хората в различите възрастови групи са с различен светоглед..

Преди няколко години границата за "малко момиче" беше 15 и тогава такива връзки между 22 годишен "мъж мечта" и 15 годишна "зряла госпожица" беше неморално. Днес явно границата пада или по-точно скача с още няколко години разлика. Не ме разпъвайте на кръст ако кажа че току виж след пет шест години 10 годишни си хващат гаджета на по 20. Ужасно, гнусно, гадно, педофилия ... това да ни е проблема на обществото
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Re: Защо всички мислят така???

Цитирай Първоначално написано от galchetyyy
    Защо много хора са против големи разлики във възраста аз например познавам идно момиче на 13 а приятелят й е на 22 и са много щастливи заедно от 3 месеца и половина.Защо много хора казват че е само заради едното е**не.Кажете мнението си.
    Ако беше момче щеше да знаеш -.-'
    Просто е така .

Като не могат да задоволяват жени на тяхните години (тъй като 20-22-25 годишните в момента имат достатъчно опит та да комплексират 1 мъж) .. те пое****т малки пу***ца защотото не ги разбират "тея работи" още
    Ела и създай своят измислен свят в FateCry

И аз хлътвам по по -големи .... ама чак 22 и нагоре нееееееее ... става така защото ни се струват по узрели ... такива които ще ни разберат ... тъпо

Град
    in my world!
    Защото повечето 13 годишни момиченца си мислят че някаф на 22 има чувства към тях , а в повечето случаи той неможе да си намери по-зряло момиче което да му се върже и се ориентират към по-малките с мисълта че са по-наивни . . . което е много тъпо и жалко
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си