.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

кажете ми какво да права :(

Лятото се запознах с едно момче в саит за запознанства ... видяхме се на 2рата седмица... Първоначално си казах бляк отврат ... Но излезнах с него 2ри път.... незнам защо.... тогава се оказа че той си имал гадже от 3 години при което на мен ми стана супер гадно но нищо не му казах ... спряхме да си пишем тоест аз на него не писах ...
    Получавах суобщения от типа ''ша та чукам ли'' и подобни от което разбрах че му е само за ебането ......
    Заминах на море и един ден той ми писа и вс започна отначало почна писане на смс-и сигорно имам към 50 смс-а от него.... и видяхме се и пак се изпокарахме Тогава разбрах колко мн го харесвам ... След тва пак не си писахме дълго време и сега пак всичко почна отначало ... той ми пишеше какви ли не неща че ме обичал и незнам си какво още ... Понеже ме беше страх да го попитам какво става м/у нас накарах братовчедка ми те двамата се познават също ,,,, незнам защо но той се обиди от това ... от тогава демек 1 месец той спря да ми пише аз като му пиша и той отг.. но не е както преди ,,,, не съм го виждала месец и половина страшоно ми липсва и мн искам да се видим но имам чуството че съм му безразлична а аз като първата тапачка му тичам след задника ,,,, какво да права да се опитам ли да го накарам да излезнам пак или няма смисал
    Има ли желание намираме начин... нямa ли желание намираме оправдание

Откажи се от него. Само си губиш времето.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

прай си изводите ... от тея смс и сичко друго
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Леле,на къде отива тази наивност... .Или си МНОГО глупава ,или мн наивна.Аман от мръсни келеши,а вие момичетата все след тях въздишате,нямам думи.Но не съм и учуден.

Щом си има приятелка от 3 години, логично е че теб те иска само за едното ебане...
    Пък и ти какво му тичаш по гъза ? Щом вече си видяла и осъзнала той какво иска..то ти си си виновна за това, честно казано
    Остави го..има и по-добри..

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Мисля че самият ник на авторката показва каква е.Заеби го порастни и продължи напред.

скъса с неговата пред 2 месеца

of to dobre li si kak moje da go haresva6 i da vqrva6 na glupostite koito ti govori .Vse pak si ima priqtelka.Q se stegni i slez na zemqta
    Is everybody going crazy?!?

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Това е добре, че поне това не е проблем-приятелката, говори с него дали все пак значиш нещо за него, но според мен при положение, че ти пише вулгарни смс-и не можеш да очакваш нещо сериозно. Покажи достойнство, ние седейки пред компютъра не може да разрешим проблема, проблемът можеш да си го разрешиш само ти и никой друг .Не гадай, а говори с него...ако мислиш, че си заслужава и наистина това е човекът, с който искаш да бъдеш, но съдейки по действията му ти вечно ще си наранена и страдаща.
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Казвала съм и го преди и ся ще го кажа :

Бий си един шамар, осъзнай се и продължи напред ! Той не иска да е с теб , по какъв начин трябва да ти го доказва още ? Съжалявам , че съм толкова директна , но истината боли ...
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Голям фен Аватара на 8992
    Няма смисъл да тичаш след някой дето му е се тая за тебе .. имай малко самочувствие още отдавна е тряяло да го заебеш не е единственото момче

както прочете на няколко пъти спирах да му пиша и така нататък но всеки път точно като го забрава и той пак му хрумне да ми пише

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Просто спри да му пишеш,както си направила преди.Според мен не иска да е с теб а просто да отбива времето

Град
    в мазето ;dd
    .. DeViL mAy CrY .. - съгласна

прави си сама изводите от първоначалните му съобщения.. явно му е само за секса пък и повечето хора в тези сайтове за запознанство просто отбиват време... съжалявам но мисля че си играе с теб а ти от наивност си стигнала далеч.. трябва да го забравиш щом не сте чак толкова близки всичко ще стане с времето не му пиши и едва ли той ще те търси много..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nqma smisal da se vru6a6 nazad,ostavi go,zabravi go,6e sre6ne6 po-dobur
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Перник
    Teen Story...
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Откажи се от него. Само си губиш времето.
    +1

Абе ти не знаеш ли за опцията 'блокирай абоната'?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Остави го .. Знаеш, че така е по - добре. Поне един път в живота си ме послушай и направи правилния избор!
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си