Искам да ви споделя, защото просто няма на кой Нуждая се от съвет Моля ви
Писна ми от моя приятел... чашата ми преля... толкова съм му бясна... голям глупак е и ми се ще да не го виждам повече... Направи ми проблем че съм писала в темата "романтика"... Било му станало гадно... аз ли съм виновна че е тъп... имал желание, но нямало как... винаги има начин стига да имаш желание... за него романтика не било вкъщи еми да отидеш на кино или да се разхождаш в парка... веднъж бяхме заедно и аз запалих свещи докато вечеряхме, а той седна отделно не до мене и зяпаше в един филм и след това се караше с мене защо съм ги загасила... никакъв усет няма и никакво желание пък после ми се сърди... Сега ми разправя "после да не съм го питала защо ми е изневерил" един вид че ще ми изневери защото се държа гадно с него... До преди седмица знаех че го е правил с още 3 момичета а се оказа че аз съм му първата... Като се видиме ме кара постоянно да го правиме... не му пука дали имам желание... казвам му че нямам а той продължава и ми разправя че след малко съм щяла друго да говоря... вече почвам да се замислям, че само това го интерасува и че е само заради това с мене... моля ви посъветвайте ме какво да правя защото откачам