- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- цената
Ако някой може да ми предостави цените на:
-противозътатъчните
-презервативи
-DUREX
-SPORTEX
-тест за бременост
Благодаря предварително.И моля без обидни коментари!!!![]()
![]()
![]()
Противозачатъчните трябва да са изписани от гинеколог.
Те са много видове,не само едни,че да знаеш точна цена.
Тест забременност Sure check е около 3.80-4лв
За презервативите предполагам,че питаш за Sure-20ст.
Sportex и Durex са на различни цени,зависи от вида им.
Варират от 1.80 някъде до към 4лв(горе-долу не ги знам точно и не съм 100% сигурна
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
ами по мои наблюдения цената зависи от мястото от където ще купиш презерватива ако е от аптека ще е поне с 20ст. по скъпо от колкото в магазина, но тест за бременост само от аптеката ще може да го купиш
![]()
-противозътатъчните от 8-9 до към 20 лв. Стигат за 28 календарни дни (21 се пият и се прави пауза от 7 дни). Консултацията с лекар е задължителна.
-презервативи-от 30 стотинки до лев и нещо бройката, зависи от вида. Еднократо използване.
-DUREX-3-3 и 50 кутийката. повечето са с по 3 презерватива, а в Love има 4. На места предполагам, че и до 4 лв. стигат
-SPORTEX - Около лев по-малко от Дюрекс. 3 презерватива в кутийка.
-тест за бременост - Има и за 1 лев, има и за 5-6.
Tук мн малко хора знаят истинските цени .. какво ти пречи да отидеш в аптеката и да провериш ???![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
ай стига бе хора защо все има някой недоволен какво ви пречи да ми отговорите нищо няма ви стане![]()
![]()
![]()
Ако те е срам да питаш влизаш в аптеката казваш едни ностни кърпички и през това време гледаш цените на презервативите.Първоначално написано от galchetyyy
![]()
e otgovorixa ti xorata kvo o6te nedovolstva6?Първоначално написано от galchetyyy