- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кой е на диета
Кой от вас е на диета в момента и каква е тяИли какъв здравословен начин на хранене спазвате
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Диетата на Дюкан е добра![]()
Кое и е доброто ?Първоначално написано от Lysit0
Сваля се бързо.Първоначално написано от lcl
Гледаш нещата само откъм външен вид... А "диетата" е пълен боклук.Първоначално написано от Lysit0
az гледам само да с еограничавам от към сладкото и чипсоветеПървоначално написано от t0nit0yy
Аз намалих малко сладкото и гледам да избягвам мазното и газираното :![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Не е най-посходящия период за диети! Точно сега, когато всякакви вируси се разнасят е най-важно да се яде разнообразна и пълноценна храна. Не да я карате на солети или "Дюкан". Но всеки сам преценя как да се грижи за здравето си!
Точно лятото бях на тази въпросната диета на "Дюкян" - напълнах повече... изобщо подлагала съм се на доста диети ... резултат почти нулев
... предполагам,че имам някакъв проблем
![]()
Ако някой е имал хубав резултат от някоя диета да я напише![]()
Аз от днеска съм на диетаааааа![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
От как се помня все съм на диета,лятото по принцип и нямам апетит и няма какво да ме искушава,тогава винаги отслабвам,а зимата ми е малко трудно,но успявам някакНе ям хляб от много време може би година,две,сладко сега скоро започнах да ям по често,а пържено избягвам.
Суетата.Моят любим грях.
От няколко месеца карам на тоя принцип и е Е*АТИ ЯКОТО!!!Аз съм на здравословно хранене. Половин кило свинско и 15 яйца на ден! И половин пакетче масло (от 250 грама). Мазно рулз форевър!Ся малко плюскам повече, ама като се гледам нЕма страшно.
az puk bqh 1 sedmica samo na kiselo mlqko i mi se otrazi dobre..sega ot 2 sedmici si qm normalno i ne sum ka4ila..nqma6e yo-yo efekt..ama vapros na organizum vse pak..a ot ytre smqtam da se koncentriram varhu plodovete i zelen4ucite.
btw-p0stqq!..
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
хем постиш хем ядеш мляко о.ОПървоначално написано от t0nit0yy
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Колко свали?Първоначално написано от t0nit0yy
![]()
Тая тема се превърна в 'За' и 'Против' Дюкан. Мога да Ви кажа, че ако се спазва този хранителен режим и се вземат нужните мерки (редовно приемане на витамини напр.) ням да има нито отрицателен ефект (тва е пълна глупост) нито йо-йо ефект, нито здравни проблеми. Но, повтарям,трябва да се внимава, а не някакви 12-13-14г пикли да се жалват после...
Иначе, към дадения момент се храня по моя си версия на Дюкан - белтъчини + плодове (ябълки главно) заради витамините, че да не си изтощя организЪма и имунната ми система да иде 'на кино' през зимата.
За ефект не мога да кажа, има-няма 1 седмица откакто се старая да се придържам към тоя тип хранене![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Бъбреците ти надали имат добро мнение за тая диета /е, не само те/.Първоначално написано от Lysit0
Хм, какви мерки вземаш за корекция на рН и големите количества азот и урея, ми е мнооооооооооого интересно.Първоначално написано от Desir3
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ami,spazvah q samo 1 sedmica,za6toto doide rojdeniq den na sestra mi..Първоначално написано от MileyY
ina4e zvalih 3 kg..ama praveh i k0remni presi i ti4ah..
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
Първоначално написано от ReBeL
mlqkoto go qdqh predi 2 sedmici.Postq ot 1 .. i ne qm mlqko!![]()
![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
В отговор на Kalpazanka:
Уреята е краен метаболитен продукт изхвърлящ се с урината, ако се пият достатъчно течности няма да имаш проблеми с нея. А за какви корекции на pH става дума?
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
От утре съм на плодове,активия,хогаренас, еленчуци....
Последните 2 седмици покрай рожденни дни нещо много ми се отвори апетита.... а по принцип не ям толкова много ,а още по-малко калорични храни
![]()
Aз не съм на диета, но последно време имам малко апетит и ям малко/карче неска си ядах нормално за разика от другите дни/До някъде съм против дуетите заради йо-йо ефектът ии защото ако свалиш рязко и после става много объркан цикъла!Една моя приятелка свали много бързо 10 кила и после 4 месеца не и дойде!
az qm vsi4ko i mi e perfetkno taka
"Стилът никога не излиза от мода !!!"