- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- минерална пудра
оня ден ползвах на една приятелка минерална /фон дьо тен пудра !? и аз не знам какво е, но супер много ми хареса как седи, но забравих каква марка беше. моля препоръчайте някоя хубава такава и кажете горе долу на каква цена е.
мерси)
Моята се води някаква с минерали... антибактериална на Манхатън. 10 лв струва някъде.
Ето така изглежда.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Аз съм много доволна, хубава е.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
аз съм на 13 и и би ли ми развалила кожата такава пудра![]()
To infinity and beyond.
и аз имам такаваПървоначално написано от GbSy
Fall down seven times..
Stand up eight.
НЯМА да ти развали кожата.Минералните пудри НЕ запушват порите!След като я нанесеш и да кажем ако влезеш да се къпеш до 90 минути тя няма да помръдне от кожата ти!(водоустойчива е).Първоначално написано от cool_doll
Значи в България съм виждала минерални пудри само на Л'Ореал и на Артдеко,но мисля,че тази на Л'Ореал е по-хубава,струва 26-28 лв(зависи от къде ще си я купи човек).Иначе за по-хубави трябва да си поръчаш от някой сайт.Много хубави са на Bare Escentuals.
ПП:Манхатан нямат минерална пудра!(поне тази която написахте по-горе не е минерална!)
ПП2:Хубавите минерални пудри най-често са на прах,а и на прах са по-удобни(поне според мен).Минерална пудра,която да не е на прах съм виждала само на Lumene и Л'Ореал.
Та ако си в България по-добра минерална пудра от тази на Л'Ореал няма да намериш,освен ако не си поръчаш,или нямаш близки или роднини които да живеят извън страната и да могат да ти купят.
Ето и снимка на минералната пудра на Л'Ореал!
Ето и такава която не е на прах(но мисля,че прахообразните са по-добри)
Ето и на Bare Escentuals
![]()
мн полезна информацияПървоначално написано от sweetsunshine
мерси
To infinity and beyond.
^ моля![]()
ти пък откъде знаеш на каква възраст съм!? щом се мацам,значи имам нужда да се мацам.
На AVON май имаше една пудра с минерали на прах ама не съм сигурна..май беше към 10лв
мake cookиes,noт war ^.^