.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: КОледа

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    sebe si ako izob6o se vidim de
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

...

Emi..to ima vremi..ama az vechii sym reshila edna golqma plushena igrachka..dori vechi sym si nabelqzala kakva da e

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Duckie
    И аз това се чудя и се надявам някой да ми помогне :С Ми той е на 12 . Смисъл сигурно той ще ми подари нещо, а ако аз нищо не му подаря ще е кофти ..Кажете нещо подходящо, моля виии
    количка с дистанционно
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Дълбините на канала :D
    Термусни чорапи съм му обещала,а той ще си обръсне ташаците тва на майтап де....ми нз 6е се изненадаме

на мен например ми е много трудно какво да му взема .. мислила съм за някакви дрехи знам му размера какъв стил харесва всичко,но все пак не мисля,че ще е оригинално...а другото,което е за чаша с наша снимка но вече няма време...изобщо нямам идеи..а пък гривни той много не харесва,чудя се за mp3
    You've got my head spinning

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    На моето момче му взех голямо мече ,на коремчето му пише I You ... и сребърна гривна... мисля да я сложа на лапата на мечока

дано му хареса... :P

аххх аз на моя му взех ... лего.. .. както писах по рано (да бе.. защото той обожава ЛЕГООО )ии му взех и 2 тениски .... маика отделно му купи някаква чаша с ключодържател като чашата е с някви китаиски щуротии и ключодържателя е със елемента от чашата.. звучи глупаво сега като го казвам но мисля че е оригинално и за малкото нещо което е струва 30тина долара ... оххх нямам търпение да доиде коледаааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си