- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кажете мнение :)
Здравейте снощи опитахме с приятелката ми за 1-ви път и 2-мата сме девствени.Вазбудих я максимално беше мокричкаобаче е мн тясна мушнах пръстче обаче за 2 зор
после с нейна помощ опитах да го вкарам обаче неможе да влезе и мн я боля после пробвахме тя да се качи в/у мене и тогава влезе мн я болеше и го извадих и след цялата тази болка нямаше капка кръв демек неуспях да я отворя ;( За др път да пробвам повече да я възбудя + Лубрикант ???
Vladoka rulzzz
аБе бате ако си го вкарал си я отворил.. не при всички тече кръв.. а и ципата се намира на 4-5 см до колкото знам .. ако патката ти е 2-3 см направо си режи вените бате .. !!![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
да си режа вените ...Първоначално написано от Stefchyy
![]()
Vladoka rulzzz
Възможно е ципата й да е еластична и да не успееш да я отвориш от 1вият път , но все пак не при всички има кръв , ако си го вкарал до край ти казах единсвената възможност ципата да е еластична . . . А иначе лубриканта е добра идея![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Подкрепям.Първоначално написано от Sofff
Иначе първия ми път беше нещо подобно. Ама боли или не стисках зъби и после вече не болеше толкова. Свиква се.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Вземи си някоя хубава българска граматика, и късмет следващия път![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Лубрикант
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Да!
Използвай лубрикант но затоплен с човешка темпреатура, че иначе е неприятно върху оная и нейната работа! Или дори слюнка може да позлваш.
Приказвай и нежничко да се отпусне. Имай напредвид, че сега ще се притеснява повече. Ако иска може са да контролира целия процес да го наречем като седне отгоре без да се намесваш.
Може и малко да я полижеш да се възбуди за да не усеща болката и самд а си поиска
Не я гледай в очите ами я целувай през това времеда не я притесняваш![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮