Цитирай Първоначално написано от NaiQkiq
Цитирай Първоначално написано от babytuy
Искам да ви споделя, защото просто няма на кой Нуждая се от съвет Моля ви
Писна ми от моя приятел... чашата ми преля... толкова съм му бясна... голям глупак е и ми се ще да не го виждам повече... Направи ми проблем че съм писала в темата "романтика"... Било му станало гадно... аз ли съм виновна че е тъп... имал желание, но нямало как... винаги има начин стига да имаш желание... за него романтика не било вкъщи еми да отидеш на кино или да се разхождаш в парка... веднъж бяхме заедно и аз запалих свещи докато вечеряхме, а той седна отделно не до мене и зяпаше в един филм и след това се караше с мене защо съм ги загасила... никакъв усет няма и никакво желание пък после ми се сърди... Сега ми разправя "после да не съм го питала защо ми е изневерил" един вид че ще ми изневери защото се държа гадно с него... До преди седмица знаех че го е правил с още 3 момичета а се оказа че аз съм му първата... Като се видиме ме кара постоянно да го правиме... не му пука дали имам желание... казвам му че нямам а той продължава и ми разправя че след малко съм щяла друго да говоря... вече почвам да се замислям, че само това го интерасува и че е само заради това с мене... моля ви посъветвайте ме какво да правя защото откачам
Наистина нечувани проблеми имаш. Някъкви там има дето се правят на смъртноболни и се правят, че няма с какво да си платят лечението. А ако знаеха за твоите проблеми просто нямаше да смеят и "гъг" да кажат. Горката ти. Искрено ти съчувствам
ОК темата ще бъде изтрита заради коментара на NaiQkiq! Не се чувствам вече достойна да пусна тема тъйкато явно проблема ми не е сериозен! Това е един вид СПАМ Благодаря на всички за вниманието и съветите... обвиненията, че се кефя и че отмъщавам Благодаря отново...