- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бербатов в Националния?
Ми занчи искаме бербатов да играе с хъс..Еми за съжаления за 1 повиквателна националите взимат 1200лв..А за едни мач Бербо зима 128 000 паунда[/b]
и аз така мисляПървоначално написано от Raybeez
Да, но разликата между Гонзо и Бербатов е и че Гонзо няма футболните качества на Барбатов. Може и да има голмайсторски умения, но е футболист-консуматор, който само чака топката да му се зелепи на крака или главата и да вкара някой друг гол, иначе стой и чака на готово. Докато Бербатов се връща и назад, ако се наложи и в защита, играе и в ролята на организатор на атаки понякога, но сега определено е в криза, можеби емоционална, може би всякаква и затова е неефективен във всяко едно отношение. А и освен това огромното му самочувствие (на Гонзо) е също голям проблем. Също така е прекалено невъздържан и ако по българските терени почти никога не е санкциониран за поведението си на терена когато е ядосан, в Европа не е така и жълтите и червените картони не му мърдат.Първоначално написано от LeVski_fen
Бербо - Жив Т%%ак е в национала ама не е той виновен ... а олигофрените около него![]()
![]()
10xПървоначално написано от CanisDirus
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
Да,така е..Това е чест..но за Бербатов чест няма..той гледа парите..затова се изказах така..но виж Мартин Петров..мисля че откакто е в националния той игреа най-добър..особено когато падеме..сме стигали до равентва за 10 мин..именно заради Марто..прим:Срещу Румъния..Хърватия и двата мача падхме 2:0 и точно за 10 мин Марто Петров отсрами българския футбол..Първоначално написано от CanisDirus
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
аз съм твърдо за оставането на бербатов в националния отбор.момчето се отитва и показва всичко което е по силите му.останалото е въпрос само на късмет.