.

Виж резултатите на анкетата: Trqbva li da ostane Berbatov v "nacionalniq otbor na BG " ili ne?

Гласували
29. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • DA!

18 62,07%
  • NE!

11 37,93%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Град
    морската столица
    Ми занчи искаме бербатов да играе с хъс..Еми за съжаления за 1 повиквателна националите взимат 1200лв..А за едни мач Бербо зима 128 000 паунда[/b]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    То само с тичане ако ставаше...

но Бербатов не трябва да е капитан...
    и аз така мисля

Цитирай Първоначално написано от LeVski_fen
    Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Ти не мислиш като пишеш.По добър от Бербатов сега в момента в България,аз незнам.Вие ако знаете кажете.Само не казвайте Гонзо.Щот на него времето му мина от одавна (ае левскари не се палете)
    И аз ако бях и аз щях да си се пазя за клуба.Да ама ако се махне от националния и обувките ще му целувате,за да се върне.Ама сега щото повечето от вас разбират от футбол и знаят какво е,само говорят и философстват!
    Разликата между Гонзо и Бербатов е че Гонзо е мъжко момче и мога да гарантирам че щом е излязъл на терена особенно с нациоанлния екип ще си скъса задника от тичане и ще се раздаде 102%, такива играчи ни трябват в момента,не знам какво е бербатов в манчестър но за мен тои си остава длъжник на отбора от 10 мача ПОНЕ!!!Що се отнася до това какво ще стане ако си тръгне,то честно казано и с него и без него каква е разликата?
    Да, но разликата между Гонзо и Бербатов е и че Гонзо няма футболните качества на Барбатов. Може и да има голмайсторски умения, но е футболист-консуматор, който само чака топката да му се зелепи на крака или главата и да вкара някой друг гол, иначе стой и чака на готово. Докато Бербатов се връща и назад, ако се наложи и в защита, играе и в ролята на организатор на атаки понякога, но сега определено е в криза, можеби емоционална, може би всякаква и затова е неефективен във всяко едно отношение. А и освен това огромното му самочувствие (на Гонзо) е също голям проблем. Също така е прекалено невъздържан и ако по българските терени почти никога не е санкциониран за поведението си на терена когато е ядосан, в Европа не е така и жълтите и червените картони не му мърдат.

Бербо - Жив Т%%ак е в национала ама не е той виновен ... а олигофрените около него

Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Ми занчи искаме бербатов да играе с хъс..Еми за съжаления за 1 повиквателна националите взимат 1200лв..А за едни мач Бербо зима 128 000 паунда[/b]
    Да играеш за национал отбор на Родината си е ЧЕСТ. Ако някой го прави заради парите е КУPВА!

KУР за теб заради това изказване!
    10x
    Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от CanisDirus
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Да играеш за национал отбор на Родината си е ЧЕСТ. Ако някой го прави заради парите е КУPВА!

KУР за теб заради това изказване!
    Да,така е..Това е чест..но за Бербатов чест няма..той гледа парите..затова се изказах така..но виж Мартин Петров..мисля че откакто е в националния той игреа най-добър..особено когато падеме..сме стигали до равентва за 10 мин..именно заради Марто..прим:Срещу Румъния..Хърватия и двата мача падхме 2:0 и точно за 10 мин Марто Петров отсрами българския футбол..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

аз съм твърдо за оставането на бербатов в националния отбор.момчето се отитва и показва всичко което е по силите му.останалото е въпрос само на късмет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си