- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подаръците
Провокирана от темата за подаръци за Коледа пускам тази.Така всеки като каже приятелят или приятелката какво са му подарявали дава идеи на тези,който се чудят![]()
ПП Аз все още не съм избрала подарък![]()
Az sa6to pusnah takava tema za6to sum se iz4erpala otkam idei.![]()
''Да обичаш е същото като песен да пееш,но няма песен без край!''
Ще изброя всички подаръци, от всички гаджета, които са ми подарявали до сега![]()
Подарявали са ми плюшени играчки(овце, защото си ги колекционирам и др.), подарявали са ми и плюшени възглавници, книга за Photoshop, дрешки, обички, пръстени, синджирче с едно много готино сърчице и още неща, ама честно казано сега не ми излизат на ум.., абе като цяло явно са ми подарявали клиширани неща![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
нямате ли др идеи...Аз не стига,че за коледа немога да измисля,но на 30 ноември правим 1 година и направо нз
![]()
Ми може някаква картина.Може примерно само си направите една вечеря.Сгответе си нещо.Разходете се по парка,откъсни му некое цвете (няма значение,че си момиче) и просто му го подари.Подари му шал,можеш да се побъзикаш му земи някакви мизерни платненки и да му ги дадешПървоначално написано от vivteen
.
Можеш също му земеш бельо,чорапи.Подари му количка,просто няма как да не го одобри.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
тва с количката и аз си го мислих...луд е по всичко що е с двигател![]()
Можеш да му подариш чехли и вибратор - ако не му харесат чехлите, да се е*е в г*за![]()
А сега сериозно - на мен гаджета са ми подарявали плюшени играчки, обеци, книга, една много готина чаша във формата на мъжко тяло (много си я обичам и все си пия кафето в нея сутрин, въпреки, че е супер неудобно). Това се сещам сега.
Аз съм подарявала колаж със стъклена рамка, по която бях писала и рисувала с лак за нокти - написах имената ни и нарисувах някакви завъртулки; боксерки със шегаджийска картинка, сребърна гривна, риза, тениска, диск с романтична музика (направих "обложка" с наши снимки, много готино стана, жалко, че оня умник го забрави в билярда и някой му го взе). Правила съм и романтична вечеря на свещи. Това се сещам в момента.
Да видим...
Той повечето пъти плюшени играчки ми подарява, защото знае, че много ги обичам. Подарявал ми е и белезници и бельо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Аз имам един въпрос ,който много ме изнервяПриятелят ми е запален много по моторите ... та се чудех ,ако му подаря за Коледа някаква играчка (мотор) дали ще му допадне или що помисли ,че съм няква стисната , а не е така!! За него знам ,че има колекция от такива моторчета. А и съм супер объркана и шашната в мислите си какво да му подаря. Никога не съм го виждала да носи злато или сребро,а има възможност. Просто явно е като мен ( не обичам да си кича с някви дранкулки) Даййтее съвет ,чее откачам просто
![]()
![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Ем .. аз по празници се без гадже съмся ако стигнеме до коледа или до 20ти декември поне /правиме месец/ ще трябва да се мисли .. какво ще кажат момчетата за подаръци ? какво бихте се зарадвали да ви подари половинката ? Мене идеите са ми гривна и парфюм ..
за друго просто не се сещам
![]()
Ми аз за Коледа все съм без гадже, само миналата година не бях - подари ми един пръстен на bvlgari дето си го бях харесала преди това.
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
същата история![]()
и аз още не съм купила нищо... уфф...![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Да.На 30 ноември направихме 1 годита и му подарих сребърен пръстен.Първоначално написано от indecent
![]()
май и ние такаПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Като стане въпрос за подаръци, се започват едни спорове, едни ужасии. Аз това не искам, ама аз така, ама аз иначе. Аман. Омръзна ми само да се съобразявам.![]()
подаръци..подаръци...това не е най-важното, разберете го! Най-важното е как ще си прекарате, заедно ли ще сте изобщо. Аз на моя приятел... страшно много неща съм му подарявала( за 3 години и половина заедно.. ) като се започне от плюшки ( хаха да тъпо е за момче, но тогава бях на 14 и просто не знаех какво може да се подари на момче но въпреки това той се изкефи много) плюшени възглавници, парфюми, рамка със снимка ( 1вия св. Валентин заедно..), кутийка, която на капачеот беше с рамка за снимки, в която сложих разни посланийца, правила съм разни неща самичка.. картички, послания, албум със снимки му подарих тази година за Св. Валентин, но той не беше запълнен целия, само някъде 1/3 от него и той вика: "А добре за 3 години сме запълнили 1/3 от албума, значи ще си с мен още най-малко 6.. докато го запълним до края" На последния му рожден ден ( стана на 20) му подарих оптична мишка във формата на количка и разни нещица правени от мен.
За Коледа.. мислех да му направя огромнааааа картичка.. да залепя няколко картона и да накарам една приятелка да нарисува нещо, за да стане хубаво, че аз не мога да рисувам
Той какво ми е подарявал.. плюшкиии, много ги обичаммм , първата година ми ги подаряваше с повод и без повод. На 16ия ми рожден ден ( беше много романтично) ми подари кутия с бонбонки във формата на сърце, в която беше скрит златен пръстен и едно стихотворение,измислено от него.. е това стихотворение ме накара да се разплача от радост.. То може би ми е най-ценният подарък от него.
Разберете не е важно да е нещо скъпо.. важен е жестът и е най-хубаво,когато сте го направили ръчно Обичайте сееееееееее! И дано всеки намери човек до себе си, когото наистина да обича!
А какво подяволите трябва да се подари на момче, с което си тръгнала три-четири дни преди Коледа ?!![]()
ШоколадПървоначално написано от InnchetO
![]()
Добра идеяПървоначално написано от eLii
![]()
и все пак чакам още ..![]()