- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подаръците
айде моля вии давайте идеи ..![]()
С момчето тръгнахме на 18ти .. за Коледааааа .. много се чудя какво да му подаря .. и всъщност дали да му подарявам нещо ?айде моля ви казвайте ..
![]()
Един парфюм и е готовПървоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
nicolepcd
въпроса е, че ходиме от едва ли не 2 дена .. и дори незнам какви аромати харесва ..![]()
Тогава му купи часовник, та да не закъснява за срещите!Първоначално написано от InnchetO
![]()
![]()
П.П. Заеби, кви идеи ми идват![]()
![]()
![]()
nicolepcd
Значи намерихме решение на проблема ти![]()
![]()
![]()
nicolepcd
купете й/му една кържава камила и кажете че е пони ;]
InnchetO същия проблем имам!Ама го реших де .. парфюм ще е :P
Според мен е тъпо за Коледа да подариш някакви романтични лиготииИдва 14ти февруари, дриги месечници, половин годин, една и тогава се подаряват поне за мен такива подаръци.
Моят знам какво иска, пък вече каквото намеря и което избера/калъфи за седалки за кола, флашка или някакви по-интересни и по-хубави слушалки/. Лошото е, че не остана време, а дотук съм му купила само един ключодържател, който той си хареса /на форд/.
Подарявала съм му и лиготии.Но повече се е радвал на по-приложими неща - портфейл, мп4, ключодържател с отварачка, калъфка за възглавница с овце
![]()
не сте единствениПървоначално написано от mirkisss
![]()
то за това и аз имам същата линийка .. тамън щях да я слагам в подписа ..Първоначално написано от s1NNer
дааа ама мойта е с 5 дниии :P
![]()
![]()
Бе я накрая хванете ги питайте кво искат тия момчетаЩом вие не знаете какво искат, аз ли да знам?
![]()
![]()
nicolepcd
Ех,аз пък днес взех неговия подарък....и много се надявам да му хареса... Значиии...един приятел ми предложи да му купя "Забраненият американски английски" и според мен това като идея ще му допадне и ще се зарадва... също,понеже той е маниак на "нещо остро и зловещо"
му купих такава звезда..като на нинджите
/ /
като тази долу в ляво / и в крайна сметка не знам защо реших,че поне картичката трябва да е някаква сладичка и му взех една много готина,поне за мен картичка с едно меченце,което е ..пластмасово мисля и е залепено за самата картичка.. абе нз как да го обясня но много ми харесва... иии... това е... чудя се дали не е твърде малко,но все пак мисля че е по-важно да си го взел с мисъл за човека когото обичаш....
За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове