.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    dano da ne e nishto seriozno

и аз имах преди, мойта гинеколожка каза,че това си е цикъл просто незнам си какво ставало и кръвта докато излезне покафенявала.Нищо страно не е Брой си го като цикъл в календарчето

Град
    Велико Търново
    На мен при втората ми менструация беше кафяво и слабо,след това прескочи 2 месеца и започна да се нормализира имаше само още 1-2 такива менструаций.Според мен не е огромен проблем,просто е нормално да не ти се е нормализирала менструацията и затова да е такаа.Според мен няма повод да се притесняваш много,просто изчакай още 2-3 менструаций и ако просължава да е така се обърни пак към гинеколог.

Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    На мен при втората ми менструация беше кафяво и слабо,след това прескочи 2 месеца и започна да се нормализира имаше само още 1-2 такива менструаций.Според мен не е огромен проблем,просто е нормално да не ти се е нормализирала менструацията и затова да е такаа.Според мен няма повод да се притесняваш много,просто изчакай още 2-3 менструаций и ако просължава да е така се обърни пак към гинеколог.
    Еми да ти кажа и аз бих искала да изчакам и тогава да ида на гинеколог, но на листа от гинеколожката ми пише да си ида и за това утре ще ида.

Oфф. и днес не оспях да ида на лекар, защото нали направление ми трябваше и отидах до личната, а тя била първа смяна, а аз нз защо си мислех, че е втора.Та утре съм сигурна, че е втора смяна, ще ида да си взема направленийцето и от там направо на гинеколог ще ида.Вече ви обещавам, че утре ще ида

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Oфф. и днес не оспях да ида на лекар, защото нали направление ми трябваше и отидах до личната, а тя била първа смяна, а аз нз защо си мислех, че е втора.Та утре съм сигурна, че е втора смяна, ще ида да си взема направленийцето и от там направо на гинеколог ще ида.Вече ви обещавам, че утре ще ида
    големи шашми..пф кат знам и мен края на Декември месец кво ме чака ужас..и аз пак трябва да отида на гинеколог..а кат знам миналия път 1 час чаках докат вляза при личната за едно направление и после 2 часа и половина пред кабинета на гинеколожката понеже тя работи с направление и личната ми ме праща при нея..бях отишла за бяло течение и за едно твърдо нещо, (после с еоказа че имам и гъбички)сумати и неща ми предписа и и за трите и все пак нито едното не се е махнало..а ходих август и все още се мажа с квото ми каза и пак нищо..напрао нз ;( мн мразя кат тръгна по доктори..целия ти ден заминава..и накрая пак НИЩО

Cruel Intentions

Вече ви обещавам, че утре ще ида
    О... хахах...?? на кого обещаваш бе,дете? то си е за тебе

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    Вече ви обещавам, че утре ще ида
    О... хахах...?? на кого обещаваш бе,дете? то си е за тебе
    Да, така си е за мене си е, но обещах, защото доста хора се интересуват какво може да ми е

Офф неска бях до личната да си взема направление и тя ми вика: "Ела за направление януари месец, сега не мога да ти дам, а ако искаш иди и пробвай само с листа който е от минялият преглед".Отидах аз и гинеколожката ми каза, че без направление не може, и аз и казах , че личната не ми дава и, че ще ми даде чак януари и каза: "Ми, да така ще е по добре тамън може да видим каква ще е и другата ти менструация" и така.Таа чак януари ще ходя.

Град
    Перник
    Офф неска бях до личната да си взема направление и тя ми вика: "Ела за направление януари месец, сега не мога да ти дам, а ако искаш иди и пробвай само с листа който е от минялият преглед".Отидах аз и гинеколожката ми каза, че без направление не може, и аз и казах , че личната не ми дава и, че ще ми даде чак януари и каза: "Ми, да така ще е по добре тамън може да видим каква ще е и другата ти менструация" и така.Таа чак януари ще ходя.
    Да.Не знам защо така правят.Аз на очен трябва да отида,но ме препратиха чак за януари..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    haha...що ли..щото нали не става въпрос за тяхното здраве и на моята фр оная буца(личната й) все й отказва направления(е тя през цялата година й отказва ама зимата най мн) поразпалих се малко

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    haha...що ли..щото нали не става въпрос за тяхното здраве и на моята фр оная буца(личната й) все й отказва направления(е тя през цялата година й отказва ама зимата най мн) поразпалих се малко
    Aбее, тъпи лични лекари!!!Според мен не дават винаги направлениея, защото имат определен брой на месец и като са им свършили бройките, или са им останали много малко и не дават.По принцип като им останат много малко дават само за спешни случаи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си