.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво би станало, ако всички хора на Земята изчезнат?

http://vbox7.com/play:135f8bb5 - 1 chast
    http://vbox7.com/play:d89e5282 -2 chast
    http://vbox7.com/play:575f47c4 - 3 chast
    http://vbox7.com/play:afabf3b4 - 4 chast

Много заинтригуващо е това филмче, аз като се замисля май ще е по-добре да се изнесем от земята Вижте колко по-красива ще бъде земята след нашето изчезване.
    Хайдее всеки да грабва космически кораб и да излитаме към марс

Град
    mezdra
    Айде почваме да се събираме за полета вече сме двама

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    дръпнах си го от замундата и го гледах, общо взето интересно филмче
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на EarthShaker
    преди 2 дена го гледах, доста обнадеждаващо, че не преебаваме тотално
    Земята..

Град
    somewhere over the rainbow
    Нее,ние определено не можем да се изнесем.Първо трябва да сринем до основи всичко красиво на Земята,да се намразим,да се избием един друг от скука и чак тогава мисията ни ще е завършена.

Интересен филм. Най-вероятно след по-малко от 1 млн. години и последните следи от човешката цивилизация биха били затрити. Това може единствено да ни подсети за това колко сме нищожни.

Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    Хайде

Разбира се няма как просто ей така да изчезнем, но пък би било доста хубаво за сметка на един вид (хората) всички останали живи същества на земята ще царуват.Ако зависеше от мен бих жертвал човечеството в името на майката природа която е хиляди пъти по-прекрасна от човешкия "разум" Дори ако можех бих заличил всякакви следи от човечеството...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tedi4ka
    Четири !

Цитирай Първоначално написано от global
    Изтрили са видеата.
    \
    Не са

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Интересен филм. Най-вероятно след по-малко от 1 млн. години и последните следи от човешката цивилизация биха били затрити. Това може единствено да ни подсети за това колко сме нищожни.

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

ама вие забелязвате ли какви теми се пускат имаше една преди малко гледах "вярвате ли в Бог и в прераждането" а до колкото гледах тези клипове в тази тема според мен е някак невъзможно да се изчезне изведнъж може би така е по добре от колкото Армагедон (чукайте си на главите) :lol:
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Ако изчезнат хората ще останат циганите.

Цитирай Първоначално написано от My6mYLka
    ама вие забелязвате ли какви теми се пускат имаше една преди малко гледах "вярвате ли в Бог и в прераждането" а до колкото гледах тези клипове в тази тема според мен е някак невъзможно да се изчезне изведнъж може би така е по добре от колкото Армагедон (чукайте си на главите) :lol:
    Във филмчето не се разглежда как хората могат ей така да изчезнат, а се приема хипотетично, ако хората се изпарят какво би било станало.А в темата не се коментира как биха изчезнали хората, а какво би станало след хората.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    m interesno :P

Cruel Intentions

Харесва ми филосифията им.
    Скучна, глупава, естествено и невъзможна.
    Какво щяло да е, ако хората изчезнат? Това никой не може да каже, тъй като тези същества не са запознати със бъдещето на Земята. Могат да предполагат до 101 и обратно, но това няма да бъде истина, а и дори да стане изчезването, няма да има никой жив за да докаже тезата им.
    Това са големи простотии, все едно аз сега да започна да развивам теории как, ако ние изчезнем ще дойдат извънземните и ще започнат да обитават хубавата ни Земя.
    Хората са прости същества, нищо не сме измислили за толкова много време, ама нищо!
    Болестта шизофрения е царска болест, виждаш неща, които никой друг не може да види, а може би шизофренията е следващо ниво на развитие при човека : )
    Филмчето е тъпо, сякаш правено с бюджет от 150 лв, но както и да е.
    Важното е "малко по-умните, тъпи същества" да насаждат различни глупости на "тъпите същества" и те да им вярват...
    Е, жалко за всички вас...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    олигофрен... във филма показват простата сукцесия, която би се случила върху нашите лайна... не показват бъдещето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си