- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих секс с друга
pravih sex sas druga bez gajeto mi da razberekvo mislite po vaprosa
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem
Че не ставаш за гадже
На такива като тебе им казвам Идиоти
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Първоначално написано от Anf3tamin4o
=D> +1 =D>
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
+ 1Първоначално написано от savoy
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
ami ako tazi "druga" go e pridizvikala ?Първоначално написано от Anf3tamin4o
molq za gotini otgovori-spodelete ako ste go pravili 6toto az ne sam edinstven vse pak![]()
![]()
![]()
offfffJUST GET MI STILE ---Tomi-stile
(e mojebi sbarkah malko ama az sam si takaf)
Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem
той уста няма ли да каже НЕПървоначално написано от Анонимко
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ами ако отиде на плаж? Там всички предизвикват точно него - полуголи са. Ако човек пуска на всеки, който му предложи...ехеееееееее...но хората имат акъл.Първоначално написано от Анонимко
Авторе, разбрахме, че си гъзарче...че си недорасъл и се мислиш за голямата работа. Какво ни интересува обаче? Имаш си гадже, гавриш се с нея...живей си живота и не ни занимавай.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
q kaji kym tova drugo momi4e ima6e li 4uvstva ? az naprimer (momi4e sym)Първоначално написано от Tomi-stile
bih izrevnuvala mn pove4e ako gadjeto mi se celune s nqkoq , mislq 4e v edna celuvka se vlagat mn pove4e 4uvstva , no vse pak tova si e ot moq gledna to4ka
забравил си няколко думи .... с другаТА РЪКА ти е правилно написана темата!
чекиджия такъв![]()
a we kvo 4ustva wevsi4ko e odovolstvie ne zgrqa6 li
tva e
абе интелект, купи си буквар и ползвай ръцете си, за да го разлистваш и така да понаучиш малко правопис. не само да биеш чекииПървоначално написано от Tomi-stile
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В такъв случай какво ти пука за приятелката ти...т.е. тази, която ебеш принципно?
Всъщност се съмнявам да си правил секс някога.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Хах.Искаш готини отговори.Ти си и сложил рогца.Ей такива като тебе са най-отвратителни.И както казаха малко по-нагоре в темата:НЕ СТАВАШ ЗА ГАДЖЕ и си ИДИОТ!!!Първоначално написано от Tomi-stile
of kakvo se pravite i vie na sveta voda
а бе кво са.според мен тва е много CooL ско даже \/ пък и никой не е съваршен
![]()
![]()
![]()
Бравооооооооо!Вече официално си в клуб "Весели кретени"![]()
Първоначално написано от {([~{Tu~Cu~Mu~Bcu4Ko}~
фукаш се че си спал със друга ли ?![]()
ако изпитваш чувства към момичето, на което си изневерил си глупавПървоначално написано от Tomi-stile
![]()
/без да се обиждаш/
няма любов
mmm kotence mnogo sajelqvam 4e misli6 taka miluama ti ynae6 kolko si te obi4am nali
![]()
И Аз.Първоначално написано от Tomi-stile
e tva e brato =D> mnogo te ovajavam![]()
![]()
Изневерил си на приятелката и кфо кеф лити е и ся ни се фалиш така ли кфо искаш ти кажеме че е супер напрао си плей боя на форума ?!
Ми браво на тебе!Вечр влизаш в списъка на абсолютните тъпанари дето не могат да си държат пишката в гащитеКефи се
![]()